sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

91. kisaharjoitukset

Tänään (postaus taitaa mennä seuraavan vuorokauden puolelle, kun youtube latailee niin hitaasti videota) koitti sitten ne hartaasti odotetut kilpailuharkat, jei! :) Ilma ei tosin ihan suosinut, koko illan sateli, mutta ei onneksi kuitenkaan aivan hirveästi.
Rakensimme talliporukalla kentälle radan ja halliin muutaman verkkaesteen. Viikon päästä on Ylivieskassa harkkakisat, joissa menen 75cm ja 95cm, joten hyppäsin tänään samat korkeudet. Nämä kisaharkat olivat siis harjoituskisojakin epävirallisemmat, mutta haluttiin järjestää ratatreenit, joissa soitettaisiin vähän musiikkia ja saataisiin hiukan kisamainen tunnelma :)

  este oli mun mielestä selvästi hyvin mielenkiintoinen...

Kun menin Danin kanssa maneesiin, se oli aluksi vähän ihmeissään ja kyttäili toista päätyä, jossa pyöri ihmisiä ja muusiikki soi. Poni liikkui kumminkin koko ajan hyvin eteenpäin, kun laitoin kannukset jalkaan! Ensimmäinen lähestyminen pystylle päätyi kieltoon, kun pistin Dania vielä ennen estettä eteenpäin niin herra taisi ottaa kannuksesta hieman nokkiinsa ja päätti pelätä estettä muka niin tosissaan :D Muut hypyt olivatkin sitten ihan hyviä, kun sain alun pelleilyt ponista pois.

Hyppäsin Danilla 75cm radan toisena. Näytin ponille muuripalapystyn ja laineen, mutta eivät ne tuntuneet konkaria kovin hätkäyttävän. Kentän laidalla ihmiset huusivat enemmän tahtia ponille ja rata tuntuikin sitten aika hyvältä, kun tempo oli tarpeeksi reipas eikä sellainen mateluvaihde kuten aluekisoissa. Olin tosi tyytyväinen heppaan, vaikka muutama huono paikka tulikin ja ainahan sitä parannettavaa löytyy. Mutta ei ponista vaan minusta!

Tähän kohti pieni välihuomatus: toinen saappani on hajoamispisteessä, joten jouduin sen takia ratsastamaan kengillä ja chapseilla.. Kyllä nuo vanhat saappaat saa varmasti ihan hyvin suutarilla korjattua, koska saumasta ovat vain rikki, mutta ne ovat minulle niin isotkin että tarvitsisin ehdottomasti uudet! Jos siis jotakuta kiinnostaa ostaa CRW nahkasaappaat kokoa 39 niin halvalla minulta saisi. Varmasti kun suutarilla käytän niin ovat sitten täysin käyttökelpoiset (eilenkin niillä valmennuksessa ratsastin).

75cm ensimmäinen este

toinen este

ja kolmas..

whiuu!
Kuvassa näkyvät aika hyvin Danin uudet vermeet (joita en muistanut tarkemmin kuvata): nahkaiset jännesuojat, ehkä maailman ihanimmat ainakin noiden lampaankarvojen kanssa ♥ taakse kun saan vielä jostain samantyyppiset niin ai että millaiset kisasuojat! Toki ei vereduksia voittaneita, joten vanhoja suojia käytän varmasti edelleen enemmän (ainakin silloin kun ei ole hovikuvaaja paikalla :D). Lisäksi Dani sai uudet meksikolaiset Hansbon suitset, joissa on vihdoin ne kultaiset soljet millaisia olen metsästänyt! Vaikka turpahihnaan piti tehdä muutama lisäreikä, en vain voinut olla ostamatta näitä kun sain niin halvalla tallikaverilta, samoin kuin suojat. 


Kaikilta esteiltä ei ollut kuvia ja ensimmäisestä radasta ei myöskään ole videota, mutta 95cm video löytyy, joten siitä näkee tarkemmin kun sama rata oli tietysti.

Ensimmäiseen suoritukseen aitojen sisässä olin siis ihan tyytyväinen, mutta 95cm meni vielä paremmin ja Danikin syttyi jo mukavasti :) Taas tuli muutama huono paikka, mutta muuten rata oli mukavan tuntoinen selästä ja kohtuullisen siistiltä tuo meno näyttää videoltakin. Ainut mikä minua nyt enempi häiritsee on oma istunta, johon suorituksen aikana en muista/pysty oikein keskittymään. Mutta eiköhän sekin ajan kanssa parane :) Enempiä selittelemättä kuvat saavat nyt kertoa tarkemmin, niistä taas kerran kiitos Sinille (ja äitille videosta)!

ensimmäinen este 95cm



 ehdoton suosikkikuvani!


En jaksanut tätä videota käsitellä mitenkään ja laatu on vanhan canonini käsialaa, mutta kyllä tuosta varmasti jotain näkee.




Niin kuin kuvista näkyy sade hieman kasteli, mutta siitä huolimatta olin iltaan tyytyväinen ja erityisesti turbopappa poniini! On se vaan paras ♥ Nytkin este(rata) taukoa ollut melkoisesti, niin siitä huolimatta onnistui radat hyvin! Viikon päästä postailenkin sitten kisojen jälkeisiä tunnelmia :) Tällä kertaa kyyti on ponskille jo tiedossa ja äiti lähtee toki minut viemään, joten nyt ei pitäisi kyllä tulla ainakaan mitään tällaista kyytiestettä lähdölle!
 

6 kommenttia:

  1. aika hurjaa kyytiä!! mutta hyvinhän se meni:D

    VastaaPoista
  2. Dani liikkuu oikein hyvin eteen :) Kivan näköistä menoa! Selvästi turbopappa taisi syttyä isommalla esteradalla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :-) Niin innostui :D vaikka hyvin se liikkui kyllä pienemmänkin radan, sitä ei harmi vaan tullut videolle..

      Poista