tiistai 17. heinäkuuta 2012

100. Kaustinen - here we come!

Nyt se sitten vihdoin tapahtuu - huomenna lähdetään heppojen kanssa Kaustiselle viettämään mökkielämää!! :) Toivottavasti sää suosii ja reissusta tulee muutenkin kaikin puolin kiva! Niin ja toivon mukaan Dania ja Viiviä ei syödä ihan paukamille + ne ei syö itseään ihan jättimäisiksi palloiksi :D

Blogin pidosta sen verran, että Hanna ottaa mokkulan mukaan, joten pystyn luultavasti postailemaan myös mökillä, jos mokkula siis vain toimii siellä. Onneksi mökkimme ei ole missään korvessa vaan kaupungin laidalla, eli postauksia näillä näkymin tulossa normaalin tahtiin. :)

 veljekset kuin ilvekset vaikka toinen tyttö onkin

 Dani ja uusi ratsastaja

Danilla on käynyt vieraita nyt kisojen jälkeen, eilen Danilla oli ratsastamassa Sinin kaveri ja tänään Danin entiset omistajat kävivät katsomassa herraa. Eilen pidin Danilla aika kevyen koulutunnin Sinin kaverille ja Dani olikin oikein hieno! Olin niin tyytyväinen, kun poni kulki hyvin ja ratsastajakin ihastui siihen kovasti =)

Tänään Danski sai viettää vapaapäivää ja herkutella vähän omenoillakin, joita tutut toivat. Minusta on kiva, kun ponin entisiä omistajia kiinnostaa edelleen sen hyvinvointi ja kuulumiset :) Itsekin haluan ehdottomasti käydä Dania katsomassa ja tietää kuinka se voi, jos se joskus tullaan myymään.


 villi ja vapaa

Sunnuntaina Miki pääsi meren rannalle kahlailemaan ja juoksemaan. Hauva oli tietysti aivan innoissaan ja Sini otti siitä hauskoja kuvia. Tällä postauksella kun ei ole oikein ihmeellisempää virkaa, niin ei varmaan haittaa, että laitan sekaan pari koirakuvaakin.

Märkä ja likainen koira löysi kivan kaverin :))

tui? :3


Huomenna auto starttaa päivällä kohti eteläisempää pohjanmaata ja loma saa alkaa! Minusta kun tuntuu, ettei mitään kesälomaa ole vielä oikein ollutkaan, kun koko ajan on satanut ja semmoinen kesäinen fiilis ei vain ole ollut millään tavalla huipussaan.. Mutta nyt on edessä noin viikon verran rentoa maastoilua, toivottavasti ponikin osaa nauttia laitumella oleilusta :-) Niin ihanaa, tätä olen odottanut!
 Tänään reissu alkoi vasta oikeasti tuntua todelta, kun pakkasimme hevosten kamppeet autoon harjoista riimunnaruihin ja suunnilleen kaikkeen siltä väliltä. Omat tavarat ei kylläkään ole vielä löytänyt tietään laukkuun saakka.. Onneksi ne on nopeasti pakattu, kun tein jo hieman listaakin tarpeellisista vaatteista yms.



Seuraavan kerran palailen blogin pariin mökkitunnelmissa, ainakin siinä tapauksessa, että mokkula toimii! Jos ei, tulee reissun jälkeen varmasti useampi pitkä postaus kuvin ja sanoin.. :)

5 kommenttia:

  1. hyvää mökkilomaa teille :) !

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! :) Minkä rotuinen tuo teidän koira on?

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia Mikistä! On siitä pikku-Ministä vaan kasvanut hieno poika <3 Terkkuja koko perheelle!:)
    T. Elina ja Onni-veli, sekä koko muu lauma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miki on meijän pikku komistus :) Tosin noissa kuvissa se on aivan hirveän likainen, joten ei kyllä näytä erityisen edustavalta.. :D
      Terkkuja myös sinne koko laumalle, erityisesti Mikiltä :)

      Poista