torstai 19. heinäkuuta 2012

101. hakuna matata!

Perillä Kaustisella maailman parhaassa kesän viettopaikassa :---)




haha leijonakuningas on ihana :D <3


Reilu 100km pitkä ajomatka Oulaisista Kaustiselle sujui oikein hyvin, hepat matkusti kiltisti. Noin puolimatkassa pysähdyimme ja juotettiin hepat - tai siis Viivi, kun Danille ei kelvannut.


Jo mökin pihassa tuntui Dani tietävän, mikä oli homman nimi, eikä kaverukset laitumellakaan innostunut mitään rälläilemään vaan pistivät turvat maahan ja alkoivat mussuttaa.

Sini on kameran kanssa reissulla mukana, joten kuvia tulossa reilusti varmaan vähän joka päivä :)

Dani: "Enkö mää pääse jo?!"

kesäkaverit: lurppakorva ja sen vaimo :DD

 ihana luppakorvajänis :3


Kun hepat asettuivat laitumelle, juotiin kahvit rannassa ja järjesteltiin Hannan kanssa varusteet traileriin. Koppi muuntautui hienoksi varustehuoneeksi, sitä voisi kuvitella vaikka pikku kaupaksi, jossa on siististi esillä hevostarvikkeita. :D

Syönnin ja omien tavaroiden purkamisen jälkeen lähdimme vielä Danilla ja Viivillä iltalenkille. Menin ilman satulaa, kun käytiin ihan vaan kävelemässä ja pikkuisen ravattiin.


Laitoin ponskille korvahuput, ettei ötökät niin kiusaisi metsässä. Ei paljon auttanut, Dani meinasi vaan tiputtaa ne päästä kun ravisteli paarmoja pois..

lenkille lähdössä




 












Metsässä olikin hirveästi paarmoja, tai oikeastaan ne hyökkäsi kimppuun jo silloin, kun laitettiin hevosia. Vähän ravailtiin, ettei jouduttu aivan syödyiksi.

ihanat hiekkapolut ristiin rastiin pitkin mäntymetsiä



Myös Miki pääsi mukaan metsään iltalenkille

purrur


Mökin pihassa paarmat sitten onneksi vähenivät, ja kun syötimme hevoset ja kävimme niitä saunan jälkeen katsomassa, niin laitumella oli onneksi lähinnä pikkukärpäsiä.

Siinäpäs tämä ensimmäinen mökkipäivä on sitten mennytkin, huomenna lähdetään aamupäivällä pidemmälle maastolle.:))

Paitsi jaahas, postaus meni jo seuraavan vuorokauden puolelle, vaihteeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti