perjantai 29. kesäkuuta 2012

90. täältä tullaan vapaus!

Arvatkaapas kuka on päässyt nyt ihan oikeasti lomalle?! Tänään jätin siis sokkarin hyllyt taakseni, ihan antoisat kaksi viikkoa töissä oli, mutta vielä mukavampaa on kun nyt saa nukkua pitkään ja olla vaan! Ja tallillakin voi viettää enemmän aikaa kuin sen köhköh kuusi tuntia päivässä....:D

Tällä hetkellä olen tosi hyvällä tuulella ja iloinen jotenkin ihan kaikesta! Dani on mennyt lähipäivinä tositosi hyvin ja ostin sille myös muutamia superkivoja varusteita, mutta esittelen ne tarkemmin sitten kun saan niistä kuvia.
Tänään oli Pirittan valmennus, jossa tehtiin väistöjä ja vastalaukkatehtäviä. Dani meni varsinkin laukkajutut ihmeen hienosti, kun luulin, että ne menee ihan metsään. Pohkeeseen poni olisi voinut kyllä paremminkin reagoida ainakin kun vertaa viime päivien aivan superhyvään Daniin. No mutta ei nyt keskitytä pikkuvikoihin, kun muuten olen niin hyvällä tuulella! :p


Huomenna sitten päästään vihdoin ja viimein kunnolla hyppäämään, kun pidämme porukalla kisaharjoitukset! Olen aivan täpinöissäni, toivottavasti Dani on yhtä innoissaan kuin minä :D Viimeksi ollaan siis hypätty ihan kunnolla lähes kaksi viikkoa sitten... Jopas tämä aika menee!
Haluan nyt päästä kyllä nukkumaan, en edes muista milloin olisin viimeksi ollut näin väsynyt..silmät seisoo suunnilleen päässä. Eikä tähän postaukseen ollut oikeastaan tarkoituskaan tulla mitään ihmeempiä, kuin että hengissä ollaan edelleen, vaikka kuulumisia onkin tullut aika harvakseltaan, ja treenausinto on nyt vähintään kympissä! :)


kyllä me vielä joskus kisataan....

Toivottavasti huomenna sitten palailen uusien hyppykuvien -ja uutisten merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti