sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

103. intiaanikesä

Kyllä päivät meneekin nopeasti, kun saa vain lomailla rauhassa turhia murehtimatta! Tai no Danin jalkaa on tullut murehdittua, mutta ontuminen loppui jo samana päivänä käynnissä jolloin alkoikin, eli torstaina, ja ravissakin liikkeet ovat olleet perjantaista lähtien puhtaat :) En tiedä kuinka paljon kipulääkkeellä voi olla osuutta asiaan, mutta käsittääkseni tämä lääke ei ole kovinkaan vahvaa ja sehän muutenkin helliittää kipua, ei poista ontumista. Joten kyseessä taisi olla siis onneksi vain harmiton pieni nyrjähdys, jota eläinlääkärikin oletti.

Torstaina Hanna ratsasti Viivillä ja minä rapsuttelin sitten Dania, kuten näkyy ^ :D

Danin uudet kylmäyssuojat

Perjantaina ratsastimme molemmat Viivillä ylälaitumella, kuten jo viime postauksessa kerroin. Kävimme myös yöpukuratsastuksella, vaikka ajankohta olikin jo oikeastaan päivä ja minä en enää yöpuvussa edes ollut. Ihan siis kävelimme vain vähän laitumella. Kuva otettu keittiön ikkunasta, on se aika hauskaa kun hevoset on melkein omassa pihassa :-)


Eilen toteutimme sitten villin kuvausidean hevosten kanssa. Minä pukeuduin intiaaniksi ja Hanna cowboyksigirliksi :D Sini oli tietysti hovikuvaajana. Nämä kuvat eivät ehkä ole niitä perinteisiä hevosblogin kuvia, mutta halusin julkaista muutaman hyvin onnistuneen :)

Ja tiedän, että olen Danin selässä ilman kypärää, sitä ei tarvitse minulle kenenkään kertoa :) Ymmärrän riskit, enkä normaalisti ratsastaessani mene koskaan ilman kypärää, sellainen ei todellakaan kävisi edes mielessä. Näihin kuviin kypärä ei vain sopinut, ja pysyimme pääasiassa pysähdyksessä + hieman käveltiin ja ravattiin pieni pätkä, josta tuo yksi kuva onkin.

Pidemmittä puheitta parhaat palat meidän intiaanikesästä, sellainen kun piti tällä kertaa itse tehdä, kun ei ole muuten näkynyt!







 Dani posetti......XD


intiaani ja sen cowboykaveri!

Muuten, Danin maalaukset on tehty myrkyttömillä, vesiliukoisilla liiduilla, jos joku miettii mitä väriä piirtelin poniin ;)


Tänään tulossa täydellinen päivä sään puolesta, joten suuntaamme kevyelle maastolenkille. Ihanaa, kun Dani on kunnossa

13 kommenttia:

  1. Huippuja kuvia! Varsinkin tuo Danin poseeraus XD

    VastaaPoista
  2. Mahtavia nuo inkkarikuvat! :D Hyvä että selvisitte pelkällä säikähdyksellä ontumisen suhteen... Ja hei olisi muuten kiva, jos ottaisit tästä kommentoinnista tuon sananvahvistuksen pois, niin olisi mukavampi kommentoida!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Niinpä!
      Hyvä kun sanoit, otan sen heti pois!

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia. Ja tuo Danin poseeraus, vähän niinkuin se sanoisi: 'viitsi vitsi.. mulle maksettiin aika paljon että suostuin esittämään inkkariheppaa..' :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä nämä onnistui aika hyvin :-) hehe niinpä!

      Poista
  4. ihania kuvia teistä!! Danin poseeraus...:D kertakaikkiaan täydellistä! on se hyvä että jollain tulee noin hyviä ideoita mieleen:D...
    Tuo toiseksi yli intiaani kuva on paras!:)mun mielestä, ootte molemmat tosi ihania siinä<3

    VastaaPoista