tiistai 26. kesäkuuta 2012

89. kuvapostaus

Päivä on ehtinyt taas jo näin pitkälle, joten en ehdi nyt muuta kuin postailemaan teille kunnon läjän kuvia viime viikolta (edelleen kun olen töissä ja aikainen herätys..).
Kouluratsastuskuvat on ottanut Sonja, kiitos :) kuvat ovat siis viime viikon torstailta. Ratsastuksesta taisin jotain viime postauksessa mainitakin, eli Dani ei ollut ihan paras mahdollinen ja en oikein saanut mitään kentällä aikaseksi.. No sen kyllä kuvistakin näkee, nämä ovat (ratsukon osalta) aika jäätäviä :D


 laukanvaihto......... :DDD






 ärsyyntynyt poni yrittää ilmeisesti jonkin sortin lisättyä ravia....


 ja vielä loppukevennyksenä toinen hyvin tyylikäs laukanvaihto! :--D


Olen nyt muutamana päivänä ratsastanut vain maneesissa, jossa Dani liikkuu paljon paremmin kun pohja joustaa huomattavasti enemmän kuin kentän pohja. Ulkokentälle pitäisi kyllä saada jotain "lisäainesta" tuon kivituhkan lisäksi, mutta se ei taida olla minun asiani tai tämän blogin, joten jatketaanpas niillä kuvilla.

Launtaina postailun jälkeen ratsastin Danilla pellolla kevyen koulutreenin. Dani oli oikein hyvä ja sain ihanan kesäisiä kuvia, kun sukulaiseni oli kuvailemassa :)! Rajauksista tuli hieman hassuja, kun osa oli laajakulmalla otettuja, mutta ihan kivoja silti.


 uusi ratsastustyyli :)








 

Lisää kuulumisia tulee kunhan ehdin koneelle puolta tuntia pidemmäksi ajaksi! Siihen asti adios ja nauttikaa vaikka jalkapallosta (minä ainakin) ;)

2 kommenttia:

  1. hyvinhä tuo sujui :) kivoja kuvia siis. Olen blogisi uusi lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu hyviä kuvia mutta itse ratsukko ei välttämättä ole noissa edustavimmillaan :D tervetuloa lukijaksi :---)!

      Poista