lauantai 23. kesäkuuta 2012

88. viikon juhannustunnelmia


Heippa kaikille ja hauskaa juhannusta! Viime postauksesta on jo liiankin kauan vierähtänyt, töissä ja tallilla on mennyt kaikki päivät.. Nyt meillä on vieraita käymässä ja vielä seuraavan viikon olen töissä, joten blogiin en nyt ehdi niin paljon kirjoittamaan. 
Tässä kuitenkin pieni viikkokatsaus..

Maanantaina postailinkin jo, joten siitä ei sen enempää, mutta launtai jäi täysin välistä. Silloin siis hyppäsimme hieman. Dani toimi ihan kivasti, mutta hyppäämisestä jäi vähän mitäänsanomaton fiilis, kun tuntui ettei tehty oikein järkeviä tehtäviä. Kaverini Sonja oli kuitenkin kuvailemassa, joten liitän kuvat tähän sen enempää selittelemättä..

 Koitettiin viritellä tällaisia pelottavia esteitä kaikesta mahdollisesta, mutta Dania ei pelottanut sitten yhtään! Mitähän pitäisi keksiä, että sille saisi (muualle kuin kisoihin...) vähän jännitystä elämään..

minieste

 Toisella pitkällä sivulla oli jumppis, joka rakentui puomista, innarista, ristikosta ja okserista. Danilta sujui tehtävä hyvin, vaikka aluksi mokasinkin muutaman kerran, kun tulin niin alitempossa sisälle ja välit jäivät pitkiksi.
 Nyt on todellakin tällainen uusi tyyli kehitetty: taita ranteet niin kaikki on helpompaa.....ainakin mun mielestä näyttäis olevan :D

  Pöytäokseri! Ehkä maailman ihanin este :D Samanlaista hypättiin myös joskus talvella maneesissa, jolloin se oli vielä pelottavampi kun matto kiilteli hallin valoissa..

Kuvissa olevien lisäksi kentällä oli myös pöytäesteen kanssa linjassa pääkallo-portti..
 

Tiistaina irtojuoksutimme Hannan kanssa Viivin ja Danin maneesissa. Dani oli aivan intopinkeänä ja pukittelikin jonkin verran..

Keskiviikkona menin myös halliin ratsastamaan koulua, koska olin koko päivän palellut (kiitos pakastehylly) ja ulkona tuuli kylmästi. Laitoin kameran aidalle kuvaamaan, mutta en ole vielä edes jaksanut kunnolla katsoa pätkiä, kun ne oli niin pitkiä ja epäselviä. Saa nähdä laitanko niitä joskus blogiin, ehkä jos niistä saa jotain selvää.
 Dani oli aluksi vähän kuuro kaikille avuille, mutta kun noin yksi ja puoli tuntia junttasin menemään niin kyllä alkoi ponista liikettä löytyä! :D Laukanvaihtojakin sain tehtyä muutamia oikeasti hyviä, eikä vaan sellaisia syöksähdyksiä tai takamuksen nakkeluita kuin yleensä.. On se semmoinen hieno kouluponi!

Torstaina laitoin myös koulupenkin Danille selkään ja ratsastin vaihteeksi kentällä, jossa olikin tavallista enemmän porukkaa (usein kun ratsastan Hannan kanssa kahdestaan). Sonja (toinen kuin ylempien otosten kuvaaja) otti meistä myös jonkin verran kuvia, laitan blogiin heti kun saan ne käsiini! Ratsastuksesta ei meinannut tuolloin tulla oikein mitään, haahuilin vain ympäri kenttää päämäärättömästi.. Loppuraveissa sain Danin kumminkin hyvin läpi ja se tuntui ihan mukavalle.

 r(i)emuryhmä Hanna ja Viivi sekä minä ja Dani !

Eilen eli perjantaina oli juhannuslaukkojen vuoro! Minä viisaana tyttönä lähdin pellolle ilman satulaa, vaikka eipä se satula varmaan paljon olisi menoa ainakaan hidastanut... Hannan kanssa siis taas vaihteeksi palloilimme maneesin viereisellä aukealla. Dani ei ole koskaan ollut yhtä kuuma kuin eilen, sillä meinasi jo etusetkin rueta nousemaan vähän turhan korkealle :D Lisäksi en ole ikinä mennyt ponilla yhtä lujaa mitä tuolloin, mutta kuin ihmeen kaupalla onnistuin selviytymään tipahtamatta! Oli kyllä aivan mielettömän hauskaa, eipä sitä vauhdin hurmaa voi oikein sanoin kuvailla (eikä kuvinkaan, koska niitä ei ole). Lopuksi hölkkäsimme hetken kentällä, jotta saatiin hepot edes vähän rauhoittumaan.

  tämä kuva launtailta, jolloin jonkin aikaa pompittuani menin hetken pellolla

Jospa tämä kesä tästä alkaisi lämpiämään ja tuntumaan enempi kesältä, kunhan juhannus on juhlittu ja työt lusittu!

2 kommenttia:

  1. mää pistän varmaan huomenna niitä torstaisia kuvia sinne kuvasivulle ja pistän sulle vaikka facebookissa linkin :D

    VastaaPoista