perjantai 15. kesäkuuta 2012

85. Ärsytyksen multihuipennus

Otsikossa kaikki oleellinen. Ärsyttää. Ärsyttää ihan liikaa ja vielä vähän enemmänkin. Tekisi kyllä mieli vähän muita sanoja käyttää mutta ei nyt täällä blogissa kehtaa kirjoitella ihan mitä suusta sattuu tulemaan...
Mutta siis huomenna olimme lähdössä Nivalaan estekisoihin, ehdin jo ilmoittautua ja viime viikolla valmistauduin jo "kisafiilikseen". Meillä ei kuitenkaan ole kuin normaali henkilöauto, jolla ei paljon hevoskoppia vedellä, eikä sen kummemmin omaa traikkuakaan. Menopelit pitää siis aina saada lainaan. Kaikki mahdolliset kummin kaiman sukulaisen pikkuserkut taitaa olla nyt soiteltuna läpi ja me ei olla saatu mistään autoa. Myös vuokraamoihin koitimme soitella, mutta Oulaisista ei sellaista löydy ja Ylivieskan merkkiliikkeet ottavat mielettömän hinnan yhden päivän ajosta.... En tajua, miten keneltäkään ei tunnu löytyvän vetoautoa tai jos sellainen löytyykin niin koukkua ei ole! Lisäksi monet tutut, jolta auton olisikin saanut, olivat nyt matkalla... Jouduttiin siis perumaan ilmoittautumiset, harmittaa kyllä tosi paljon :/ Onko jollain muulla sama tilanne, ettei kotoa löydy koppia ja autoa ? Vai mahdankohan olla ainut huono-onninen, jolla on hyvä poni mutta kisoihin ei tunnu pääsevän sitten millään!

Joku varmaan ihmettelee, miksi minua niin suuresti kaivelee, kun en nyt yksiin harkkakisoihin pääse, varsinkin kun blogissa olen kirjoittanut, ettei kisaaminen ole tosiaankaan kaikki kaikessa. Mielipiteeni ei ole siitä miksikään muuttunut, en pidä kilpailemista harrastukseni pääasiana, mutta tällaiset tilanteet, kun on jo käytännössä 100% varma, että kisoihin lähdetään ja sitten ei pääse, niin ärsyttävät kyllä toden teolla! :( Lisäksi myös edelliset Haapaveden aluekisat jäivät välistä, vaikka niihinkin oli tarkoitus mennä.
 Maanantaina aloitan työt ja viikon päästä onkin juhannus, joten en tiedä milloin sitten seuraavan kerran mihinkään kilpailuihin päästään. Tällä hetkellä tuntuu kyllä jotenkin niin todella naurettavalta, että miten voi kisoihin lähtö jäädä kopin ja auton vuokraamisesta kiinni?!

 Ehkä me vielä joskus päästään jahtaamaan ruusukkeita..

Vielä hiukan lisä-ärsytystä tuli tälle päivälle, kun huomasin, että läppärini virtajohto taitaa olla ottanut lopputilin...pitää yrittää nopeasti saada tämä postaus rustailtua. Mitähän vastoinkäymisiä tässä vielä ehtii tapahtua yhdelle päivälle, toivottavasti ei mitään tai revin kyllä pelihousuni! :D

Kovin positiivisesta tekstistä ei tainnut olla nyt tietoakaan, mutta oli vaan pakko käydä vähän tätä raivostumista tänne purkamassa.


Tämä viikko on muuten ollut aika kiva, keskiviikkona oli Anskun puomitunti ja jouduin kyllä taas ponin kanssa niin lujille että huhuh.. Aluksi tuntui, että ryssin kaiken, mutta lopuksi tehtävät alkoivat sujua ja hyvillä mielin onnistumisesta lähdin sitten talliin!
Tänään olikin vuorossa Pirittan kouluvalmennus. Teimme istuntaharjoituksia sekä kontrollitehtävää nopeilla siirtymisillä. Piritta kehui, kuinka Danista on tullut kevään mittaan paljon rennompi ja pehmeämpi niskasta. Onhan se kyllä tainnut muuttua aikalailla ensimmäisista valmennuskerroista, jolloin poni taisi suurimman osan ajasta vain pureskella kuolainta eikä kunnolla pyöristynyt.

Tein minusta ja Danista tällaisen kehityskuvan lähinnä itseäni varten, jotta sain tähän surkeaan päivään jotain iloa siitä, että ollaan me ehkä himpun verran talviajoista ainakin koulupuolella kehitytty! Tai siis minä se kehityskohta olen, ponissa ei ole koskaan mitään moitteen sijaa ollutkaan.

 Kuvat ei ole parhaasta päästä, kun meistä on aika vähän uudempia kouluratsastuskuvia eikä ensimmäisistä kuukausistakaan niin hirveästi todisteita ole

Huh huijakkaa niitä alkuaikoja, kun Dani ei kulkenut sitten alkuunkaan kuolaimella ja näytti suurimmalta osin varmaan aika kamelimaiselta...:D Nykyään Dani on aikalailla heti ratsastuksen alussa pyöreä ja hakeutuu helposti muotoon. Olen minä jotakin oppinut!

Olisi se kyllä niin mukavaa, kun me saataisiin jostain uusi auto! Ei tulisi tällaisia vastoinkäymisiä ainakaan näissä autoasioissa enään... Koppi kun ollaan kyllä aina saatu jostain lainaksi. Seuraavat kisat yritän katsoa nyt mahdollisimman aikaisin tähtäimeen (vaikka olivathan nämäkin jo viikkoja ennen tiedossa), jotta voidaan kysyä varmasti ajoissa menopelit... Huomisen lähtö vaan kertakaikkiaan päätti vastustella ja pahasti!

5 kommenttia:

  1. Hei , teetkö sinä blogibannereja huvikseen? Täällä olisi yksi innokas jos teet? Omistan pv-tamman ja kuvasaldoa löytyy(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Teen ihan huvikseen innostuksen mukaan bannereita :D Voisin vaikka sulle koittaa jonkinlaista tehdä :) Laitatko vaikka s-postia osotteeseen sirkku.jarvela@gmail.com niin pistät väri-ja kokotoiveita? :)

      Poista
  2. hei sori mäki kysyn mut se oli niin upee se minkä olit tehny katkulle ja fururalle ni haluisitko jos kiinnostaa tehä mun uutee blogii bannerin yhestä suokista ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin tehdä bannerin kun ehdin :-) laitatko mulle vaikka sähköpostia, osote onkin tuosa ylempänä :)

      Poista