torstai 7. kesäkuuta 2012

82. kesäfiilis!


Nyt alan vihdoin uskoa, että kesäloma on todella täällä! Tänään olen ollut ihmeen hyvällä tuulella koko päivän, nukuin pitkään, söin hyvin, luin ja oleskelin ihan rauhassa ja lähdin sitten ajoissa Hannan kanssa tallille.

Tarkoituksena oli mennä ratsastamaan erikseen, niin että olisimme voineet pitää toisillemme tuntia ja kuvailla samalla, mutta tallihommissa meni sen verran pitkään (yllätys), että päätimme kuitenkin lähteä yhdessä liikuttamaan.

Vaikka Dani on loman seurauksena hieman jäykkä, on pidempi lepo tehnyt myös herralle varmasti hyvää. Dani oli tänään todella hyvä ratsastaa. Se tukeutui sopivasti kuolaimeen, mutta ei silti todellakaan alkanut painaa ohjalle vaan oli ihanan kevyt ja tasainen. Tein ihan peruasioita, paljon ympyröitä ja voimakkaita taivutteluja sekä vastapainoksi uralla ratsastin ponin mahdollisimman suoraksi.
 Vasen laukka oli aluksi aikamoista sompailua, mutta kun otin raipan ulkokäteen jalan tueksi, jo alkoi sujua. Hanna sanoi, ettei ole koskaan nähnyt Danilla yhtä hyvää laukkaa kuin tänään! Ja se todellakin tarkoitti, että Dani laukkasi oikeasti hyvin, onhan Hanna kuitenkin ollut lähes aina mukana, kun olen liikuttamassa. Mitään kummempia taikasauvan heilautuksia ei tarvittu, jotenkin vain poni oli aivan mielettömän hyvä. Itse olen nyt niin iloinen, että eipä sitä voi oikein sanoin kuvailla. Olin jo viikon alussa, kun pääsin pitkästä aikaa Danin selkään ilman satulaa kävelemään, niin iloinen että hyvä kun en hyppinyt riemusta. Joten voitte vain kuvitella kuinka onnellinen olenkaan nyt, kun Dani oli vielä varmaan paras ikinä! On se vaan niin mukavaa, kun pääse ratsastamaan sillä ikiomalla ponilla :)

Yritin muuten saada myös ratsastuksesta jonkinlaista videomateriaalia ja laitoin kameran aidan reunalle kuvaamaan, mutta hieno ideani epäonnistui kun tuuli kaatoi kameran.. Otin sitten käyttöön suunnitelman B ja kuvasin pari pätkää Danin selästä, mutta yllätysyllätys ne eivät taida olla ihan tarpeellisia julkaistaviksi :D

 
Ratsastuksen jälkeen innostuttiin hieman kuvailemaan heppoja. Kamerana sai toimia varmaan jostain kivikautiselta ajalta peräisin oleva ixsukseni, joten siihen nähden kuvista tuli yllättävän siedettäviä. Rakennekuvissa näkyvät myös Haaparannan ostokseni Danille: Lami-cellin punainen kouluhuopa ja Schockemöhlen ihanat fleecepintelit (joita en tosiaan jaksanut tänään kääriä etujalkoihin, laiska kun olen...). Huopa vaikuttaa oikein laadukkaalta ja pysyi ainakin tänään hyvin menossa mukana. Minusta se on myös mitä ihanimman värinen :)

 Kaverikuva laamoista

 Yritin ottaa muka söpöjä kuvia Danin kanssa, mutta näytin kaikissa siltä kuin olisin nielaissut sitruunan tai jotain muuta mukavaa, joten laitoin ihan suosiolla näytille mieluummin tällaisen typerän pusukuvan, jossa naamatauluni ei pääse kauhistuttamaan... Mutta eikös vaan minun ja Danin harjakset ole aika samaa sävyä? ;)

 Lisää laamaposerausta laatukameralla..


Lenkin jälkeen laitoin Danille jalkoihin linimenttiä ja kylmässä vedessä kastellut villapintelit. Varsin tehokas kylmäystapa! Sitten kävin vielä syöttelemässä Hannan kanssa ponskeja ja innostuttiin kuvailemaan lisää varsin mahtavia kuvia... Tylsyyksissäni muokkailin aika reilulla kädellä näistä melko muikean näköisiä, mutta pääasia että meillä oli ainakin hauskaa :D Tai no oikeasti kuvista olisi voinut tulla ihan kivojakin jollain muulla kuin kivikautisella kameralla. Mutta katsokaa ja hämmästykää näistä hienoista otoksista ilman pidempiä selittelyitä! :D 



 
 Hannan Taidekuva isolla T:llä

 Sirkun Taidekuva isolla T:llä (jonka muokkaus on, niin kuin näette, mitä parhainta käsialaa!!)

Toivottavasti saan vielä tämän kesän aikana hankittua paremman kameran, niin sitten voin oikeasti kuvata enkä nauraa ja kuvata _hienoja _taidekuvia :DD

Mutta toivon mukaan teidän muidenkin loma on alkanut mukavasti hieman sateisista ilmoista huolimatta! Tosin tänään ainakin täälläpäin aurinko paistoi ja ainakin minun kesäni näyttää sen myötä jo paljon aurinkoisemmalta :)

P.S. Huomasin, että postaus sisältää epätavallisen paljon hymiöitä ja muutakin sekopäistä tekstiä, mutta ehkä se menee tämän villin kesäfiiliksen piikkiin?
 

2 kommenttia:

  1. Ai kiva, teilläkin on blogi! Liityin lukijaks :)

    http://emmipp.blogspot.fi/
    http://tahtiatavoitellen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa lukijaksi :---)

      Poista