sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

80. Danin varusteet part 2

Jo toinen postaus tälle päivälle, taisin löytää vihdoin jonkin vireen päälle. Niin kuin otsikosta jo varmaan päättelit, otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja postailen nyt Danin loput varusteet! Huomenna olen muuten menossa Tornioon ja tietysti pitää päästä myös Hööksille, saa nähdä mitä kaikkea kivaa lähtee ponille mukaan..:)

Mutta ennen kuin aloitan varustelistauksen voin kertoa tosi helpottavan ja mukavan tiedon, Dani on nyt puhdas liikkeiltään! :) Herra on melkoisen jäykkä pitkän lomailun jälkeen, mutta aloitan nyt treenaamisen aluksi muutamalla kevyellä jumppailupäivällä ja eiköhän me sitten pikkuhiljaa päästä takaisin normaaliin rytmiin. Odotan jo mielettömästi huomista, kun pääsen vihdoin ratsastamaan! Tosin Torniossa menee varmaankin sen verran myöhään, että en välttämättä ehdi hoitamaan Dania. Siinä tapauksessa Hanna onneksi lupasi käydä juoksuttamassa ponin.

Mutta nyt niiden varusteiden esittelyyn. Jos joltakin jäi edellinen osa näkemättä, niin sen voi katsoa täältä
Ensimmäisenä esittelyssä riimut, joita on kyllä todellisuudessa vielä muutama lisää :D

Tämä superkiva nahkariimu ei edes oikeasti olen minun, vaan Hannan. Mutta se ei mahdu kunnolla Viiville, joten se on vaan jotenkin siirtynyt mun käyttöön :D Kiitos siis Hannalle kun olet lainannut. Karvapehmuste riimussa on Danin oma.

Ihan normaalit ja hyvät tarhapäitset ilman kummempia hienouksia, toimivat kyllä hyvin tehtävässään :) Merkkiä en tiedä.

 Mielestäni ihana riimu, jolle ei tosin tähän menessä ole ollut sen kummempaa käyttöä. Vähän liiankin kiva "arkikäyttöön".

Lami-cellin päitset. Tykkään kovasti, toivottavasti muistan joskus näitä käyttää :D

 Myöskin Lamicellin valloittavat vauvansiniset fleecepäitset. Tulivat Danin mukana, niin kuin kaikki kolme muuta yllä.

 Musta, ihan tyylikäs riimu kultaisilla lukoilla. Tämän ostin joskus kaverilta.

Blogger päätti taas rueta hyvin inhottavaksi eikä suostu kääntämään kuvia millään :( Mutta Danilta löytyy siis myös kärpäsotsapanta sekä tuollainen normaali tarhariimu, joka nyt käytössä.

Siinäpä taisivat olla riimut. Myös naruja Danilta löytyy useampia, mutta niitä en kuvannut.

Suitsina Danilla toimivat Claridge Housen mustat aachensuitset. Suitsissa on muotoiltu ja vuorattu niskahihna ja poskihihnoissa tuollaiset kätevät hakaset. Otsapantoja löytyy useampia, mutta niitä en muistanut tietenkään kuvata.. Nyt olen halunnut käyttää tuota kultaista, kun kuolaimetkin ovat kerran kultaiset! Mutta tykkään myös todella paljon toisesta kultaisesta ja erityisesti hopeisesta timanttipannasta. Mulla on ollut kauhia suitsikuume hankkia mieluiten meksikolaiset, joissa olisi messinkiset helat! :D
Muuten nämä ovat kyllä todella hyvät ja ihanan pehmeää nahkaa.

Kuolaimina ovat Sprengerin KK Ultra kolmipalat. Ovat olleet kyllä todella hyvät kuolaimet ja nyt kun näitä olen tottunut käyttämään, tuskin enään muita kuolaimia aion hankkia kuin Sprengerin laatua.

Sitten vielä suojat ja harjapakin sisältö.

 Siniset ponifleecepintelit. Danillekin hieman lyhyet, mutta kuitenkin käyttökelpoiset. Näitä minulla on, mikä kummallisinta, kolme kappaletta :D

Pinkit (vai mikä näiden väri lienee) fleecepintelit. Nämä olen saanut kaverilta lahjaksi. Aika vähän ovat olleet käytössä, joten varsin hyväkuntoiset.

Suosikkipintelini, horse comfortin villaiset. Eniten ovat käytössä ja vaikka aika vasta ostettiin, käytön jäljet jo näkyvät. Toinen ääripää lyhyiden sinisten rinnalle, nämä ovat jotain 4m pitkät ja voisivat siis tosiaan olla lyhyemmät. Pinteleitä käytän lähes aina takasissa, jos en hyppää.

Vereduksen carbon gel -takajalan suojat. Reilun kokoiset Danille, mutta eivät kyllä koskaan pyöri vaan pysyvät napakasti paikallaan. Luultavasti jossain vaiheessa hankin taakse uudet tekniikkasuojat.

Jännesuojat samaa laatua kuin takasuojat. Aivan loistavat suojat, joista en hevillä luovu! Ovat lähes jokapäiväisessä käytössä, jos en jaksa kouluiluun laittaa pinteleitä joka jalkaan.
 
Pinteli/suojalaatikko (jossa on hieman ahdasta..)

Blogger teki tosi ärsyttävän tempun ja ei suostunut enää tallentamaan/julkaisemaan tai tekemään yhtään mitään valmiille postaukselle, johon olin ehtinyt laittaa myös kuvat ja tekstit harjapakista ja sen sisällöstä.... nyt ärsyttää, mutta en tosiaan ala laittamaan niitä enää uudestaan. Tästä tuli siis nyt vähän tynkäpostaus, mutta toivottavasti kuitenkin tykkäsitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti