sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

72. aurinkoinen päivä

Tähän postaukseen minulla ei ole mitään ihmeempiä kuulumisia/uutisia, mutta kerron vähän päivän ratsastelusta ja lisäilen vielä muutaman kuvan eilisen kisoista. Ja tosiaan, ulkoasu koki taas muutoksen ja sitä saakin kommentoida! Menikö huonompaan vai parempaan suuntaan?

Tänään on ollut aivan ihana ilma ja tallilla tulikin taas vietettyä mukavasti aikaa.. Ratsastin Danilla ilman satulaa kentällä. Aluksi poni oli pohkeen takana ja muutenkin vähän kuuro kaikelle. Jouduin vaatimaan siltä tosi paljon, että sain sen kunnolliseen muotoon. Dani koitti tarjota vähän liikaa sipsutteluvaihdetta, mutta parani loppua kohden ja lopulta olikin aivan superhyvä! Pystyin ratsastamaan aivan sormenpäillä ja muutenkin tosi kevyillä avuilla, ja ponihan toimi! Hieman oli neuvottelua tuleeko oikea kuolain läpi ollenkaan, mutta sekin korjaantui aika hyvin siihen nähden, että Dani on välillä ollut enemmänkin vino, kun itse olen niin toispuoleinen. Lopuksi istuskelin myös vähän aikaa naistensatulassa, mutta se oli niin hirveää, että lopetin temppuilut äkkiä :D
 Ratsastuksesta jäi niin iloinen ja hyvä fiilis, että nyt olen taas aivan innoissani kaikesta tekemisestä Danin kanssa ja odotan jo uusia haasteita. Eilinen oli ehkä pelkkä taidonnäyte siitä, miten surkeasti voi ratsastaa kisoissa, mutta ihme kyllä en ole jäänyt surkuttulemaan asiaa sen kummemmin. Nokka kohti tulevaisuutta, sehän on vasta edessä :)

Lisää kisakuvia löytyi, joten tässäpä tämän kertaiset kenguruloikat.

 90cm ensimmäinen este, josta matka jatkui väärään suuntaan...


70cm ensimmäinen este. Ilmeellä eletään!

 70cm kakkonen...

 ...ja kolmonen

 Kyllä, olen hyvin kaunis ja edustava tässä kuvassa :)


 Tästä matka jatkuikin sitten mustavalkoiselle okserille, jolle onnistuttiin kieltämään.


Kylläpäs näyttää noissa kuvissa 70-senttiset esteet pieniltä! Vähän toista on katsoa kuvia, joissa hyppään Lilithillä samaa korkeutta.. Mutta isommalta se silloin kyllä tuntuikin. Muistan kyllä vielä, kun joku 80cm oli valmennuksessa oikeasti jo iso este. En ole vieläkään hypännyt mitään mielettömiä korkeusennätyksiä, mutta 90cm alkaa olla jo kuitenkin ihan rutiinia. Viime vuonna sitä vasta aloittelin Armin kanssa..:)

Nyt kyllä väsyttää, onneksi vielä kaksi lomapäivää edessä! Huomennakaan ei nimittäin minulla ole koulua, kun 9.luokkalaiset tekivät päivän umpeen yökoulussa.
Yritän parhaani mukaan ehtiä kuvaamaan pian Danin loput varusteet, mutta en kyllä uskalla luvata mitään.. Koskaan kun ei ole liikaa aikaa.

 

4 kommenttia:

  1. sulla on aina kivoja ulkoasuja :) ja yllättävän kivoja kuvia tässä postauksessa (; kukahan lie ottanu...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :-) Mustakin oikein kivoja kuvia c: varmaan joku ammattilainen kuvannu..;)

      Poista
  2. Oon tykännyt paljon näistä kaikista ulkoasuista! :) Missä on teidän seuraavat kisat? Ois mukava tulla joskus katsomaan, nyt oli tarkoitus tulla, muttei lopulta lähdettykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! :-)
      Tarkotus olisi lähteä joko 13.5 Haapavedelle tai helatorstaina Kalajoelle. Riippuu vähän kumpaan saan paremmin kyydin. Haapavedellä olisi ainakin kivat luokat =) Toisaalta jos jossakin on sopivia seurakisoja tässä parin viikon aikana, ne voisivat olla meille ihan hyvää harjoitusta, kun ekaa kertaa kisataan muualla.. Oon kyllä surkea kehittelemään kisakalenteria :D Mutta mukavaa jos pääsette joskus katsomaan! :) Varmasti täällä blogissa kerron, mihin suunnataan seuraavaksi.

      Poista