lauantai 14. huhtikuuta 2012

68. Danin varusteet (part 1)

Varustepostaus on saanut tähän mennessä eniten kannatusta erikoispostaukyselyssä. Kuvailin tänä aamuna satulatarvikkeet ja loimet, jossa menikin reipas tunteroinen aikaa! Niin kuin jo viime kirjoituksessa kerroin, en itse ole kauhean innokas tekemään tällaista postausta. Tykkään kyllä lukea muiden tekemiä varustepostauksia ja en voi kieltää, etteikö ponille shoppaaminen olisi kivaa..:D mutta arvostan kuitenkin paljon vaatimattomuutta ja haluaisin, ettei ainakaan tästä minun varuste-esittelystä saisi sellaista kuvaa, että kehuskelen/haluan tuoda esille Danin kalliit vermeet. Tai no tosin kaikki sen tavarat eivät ole kyllä erityisen kalliita ja muutenkin minulla on mielestäni ihan "normaali" määrä kampetta ponille :) Jotain roinaa on tietysti kertynyt vähän ylimääräistäkin, kun niitä on jäänyt jo monen vuoden takaa.

Mutta kurkistetaanpas nyt pidemmittä selittelyittä Danin "arkkuun" :-) Kuvailin taasen mahtavalaatuisella kamerallani, joten kuvat eivät ole tosiaankaan mitään superhienoja. Toivottavasti niistä saa kuitenkin selvää. Suurin osa varusteista oli muutenkin pesemättömiä, mutta eivätköhän ne näinkin kelpaa.



Ensimmäisenä kuvasin satulahuovat. Danin mukana tuli iso kasa huopia, erityisesti estesatulaan. Kouluhuopia haluaisinkin lisää. Myös ennen Dania olen ostanut/saanut tai minulle on muuten vain päätynyt joitain huopia.

 Tämän suloisen violetin huovan sain alunperin joululahjaksi Lilithille. Vaikka sitä on käytetty aika paljon, se on hyvässä kunnossa ja mielestäni oikein kiva :)

Elisabeth Greenwood-esteflättäri on ehdottomasti yksi huopasuosikkini! Olen ostanut sen käytettynä kaverilta, mutta siinä ei juuri käytön jäljet näy. Mielestäni tätä voikin vielä ihan hyvin pitää kisoissa.

 Showmasterin peruskiva huopa. Miinuksena mitätön säkätila ja muutenkin hieman pieni koko Danille.

 Myöskin showmasteria, samat viat kuin ylemmässä. Aika paljon käytetty ja tämä(kin) huopa tahtoo valua taaksepäin.

 Globuksen brodeerattu ihanan vauvansininen huopa. Käytönjäljet näkyy, joten ehkä ei enää kisoihin.

Myös käytettynä ostettu, mutta hyväkuntoinen eskadronin huopa. Yksi suosikeistani.

Tämä huopa ei varmaan kummempaa esittelyä kaipaa. Oikein hyvässä kunnossa, kehtaa kyllä hienompiinkin mittelöihin lähteä.

 Harry's horsen mielestäni aivan valloittava huopa. Muuten olisi varmaan kovalla käytöllä, mutta olen todennut että ei meinaa vauhdissa pysyä perässä eli valuu taakse...

 Ehdoton suosikkini! Glen Gordonin ah niin hieno estehuopa. Odotan jo, että pääsen käyttämään tätä kisoissa..:D

 Toinen esteflättäri, merkiltään Horse Saver. En muista, olenko ehtinyt tätä edes Danille koikeilla. Oikein hyväkuntoinen ja muutenkin tykkään vain aivan mielettömästi flättäreistä! :) Haluaisin niitä lisää....

 Muuten ihan mukavan näköinen Horzen peruskouluhuopa, mutta valuu paljon taakse ja hankaa säkää, kun siinä ei tilaa ole juuri minkään vertaa.

Horzen kouluhuopa. Tämä on kertaalleen testattu kisoissa ja totesin muuten ihan hyväksi, mutta taas kerran säkätilaa on liian vähän ja rupesi sitä hieman painamaan. Hopeinen kruunu on tietysti söpö ;)

 Showmasterin kouluhuopa. Hieman jo kulahtanut + pienehkö Danille.

 Samanlainen eskadronin huopa kuin sininen ylempänä. Tämä tosin hieman kuluneempi, mutta toimii!

Horse Guardin kivan värinen kouluhuopa. Vasta hankittu, joten hyvin siistissä kunnossa. Ei valu yhtä pahasti kuin muut kouluhuopani.

 LOPPUHUIPENNUS: "inkkarihuopa", jonka pelastin joskus jostain romukasasta :D Aika mielenkiintoinen tapaus, mutta ajaa asiansa vaikkapa maastossa. Siellä kun on muutenkin semmoista inkkarimeininkiä yleensä..

Glen Gordonin huopaan passelit korvahuput. Itse en niin mielettömästi hupuista perusta, mutta eivätköhän nuo aika kivalta yhdessä näytä :)

Yhteenkuuluva huppu Showmasterin ruskeaan estehuopaan.



 Ilmeisesti myöskin Showmasterin huppu. Tämä on joko yksinään ostettu tai sitten sinisen estehuovan kaveri, mutta huovan väri jo huomattavasti kuluneempi.


Pfiff Amaretto koulusatula. Aivan ihana istua ja muutenkin superi satula, jota en kyllä vaihtaisi mihinkään. Satula on aika uusi, joten se on pestynä uudenveroinen. Kuvassa oleva huopa on Hannan ex-ponin huopa, jota olen lainannut.

Kuva ei suostunut kääntymään :( Danin kouluvyö ja lampaankarvapehmuste, jonka merkkiä en tiedä. Kiinnityslenkit ovat jo melko hapristuneet. Vyö on hyväkuntoinen.



Pfiffin Gotthard estesatula. TämäKIN superihana penkki, jossa on kyllä mukava matkustella vaikka maailman ääriin.:) Samoihin aikoihin Danin toisen satulan kanssa hankittu, joten myöskin varsin uusi.




Blogger alkaa näköjään tympääntyä kuvien lisäämiseen ja päätti sitten lunastaa oikeuden käännellä kuvia miten haluaa! Joka tapauksessa kuvissa Danin panssari sekä normaali s-vyö. Molemmat hyväkuntoisia ja oikein pehmeää nahkaa. Merkistä en nyt mene takuuseen.

Saa nähdä kuinka moneen eri postaukseen nämä varusteet pitää jakaa, mutta jatkan kun ehdin loimilla sekä riimuilla, kun ne on jo kuvattu. Tulossa olisi myöskin vielä suojat, pintelit, harjat ym hoitovälineet.

Laittakaahan kommenttia, mikä on teidän suosikkivaruste? :)

P.S. Olin tänään noin kymmenen tuntia tallilla (!) ja kävin kaikenlaisen muun lisäksi Danilla hyppäämässä. Ponilla oli superpäivä ja hypättiin varmaan tähän mennessä isoin ratamme, suurin osa esteistä noin metrisiä, korkein 110cm. Mutta hyppäämisestä lisää myöhemmin, nyt todellakin väsyttää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti