perjantai 13. huhtikuuta 2012

67. kevättä rinnassa

Miten nyt voi jo olla perjantai?! Tämä viikko on taas vaihteeksi sujahtanut ohi semmoisella vauhdilla että en ole perässä pysynyt.. Päivät ovat olleet kamalan kiireisiä ja viikonlopullekin riittää hommaa. Tänäänkin olen jo kertaalleen käynyt tallilla ratsastamassa Danin ja vielä pitäisi lähteä ottamaan heposet sisälle. En saanut postausta valmiiksi ennen tallille menoa, joten korjaus: olen käynyt jo kaksi kertaa tänään tallilla :)
Keskiviikkona Danilla oli hieronta. Siltä ei löytynyt mitään ihmeempiä jumipaikkoja, vain hieman normaalin käyttöhevosen jäykkyyttä. Mari sanoi, että poni on hienossa kunnossa :) Itse en tosin päässyt paikalle, kun hieroja kävi kouluaikana, mutta äiti kyseli myöhemmin miltä poni vaikutti.

Blogin kyselyssä eniten ääniä ainakin tähän mennessä on saanut Danin varustepostaus (joka on ehdotuksista se, jonka vähiten haluaisin tehdä). No, koitan sen joka tapauksessa tässä viikonlopun aikana väsätä. Huomenna voisi olla myös ehkä mahdollista, että kuvaisin päivä kuvina-postauksen, koska minulla on aamutalli ja sen jälkeen taidan aika tiuhaan tallilla rampata.
 Huomenna olisi pitänyt olla myös Tuomaksen estevalkka, jota odottelin kovasti, mutta se jouduttiin perumaan valmentajan sairastuessa :/ Harmittaa, koska ei olla Danin kanssa päästy vähään aikaan valmentajan silmien alle. Joka tapauksessa rakennetaan talliporukalla rata, joten esteitä on siis tiedossa. Jospa Ansku ehtisi ensi viikolla pitämään tuntia.

Dani on ollut tämän viikon hieman kevyemmällä liikutuksella, kun hieroja kävi ja muutakin hommaa on ollut ihan riittämiin. Maanantaina hyppäsin ponilla vähän, mikä sujui ihan kivasti. Tosin, oma kevytistuntani on mennyt aivan järkyttävän surkeaksi! En tajua, miten olen onnistunut sen niin hyvin pilaamaan, mutta ennen mielestäni ihan kohtuullinen istuntani on muuttunut varsinaiseksi sukellukseksi.. Sitä pitäisi saada kyllä korjattua ja vähän äkkiä.:s

Tänään Dani toimi aivan mahtavasti! Alusta alkaen ravi rullasi tosi hyvin ja parani vaan loppua kohden. Laukka oli alkuun aivan kamalaa: poni tuntui hitaalta kamelilta, joka kaikin keinoin koittaa tehdä oloni selässä epämukavaksi. Otin sitten jalustimet jalasta, ja päätin, etten lopeta ennen kuin olen saanut Danin kunnolla läpi. Loppujen lopuksi laukkakin oli tosi hyvää ja poni tuntui ihanan letkeältä ja rennolta. Loppukäynnit kävelin Hannan sekä Viivin kanssa pellon kautta. Ilma oli suloinen ja tuli niin keväisen mukava olo, että olisin voinut hyppiä riemusta! :D

Lähiaikoina olen saanut muutamaan otteeseen uutta videomateriaalia, jota en ole blogissa vielä julkaissut. Tein nyt pääosin tässä aika vasta kuvatuista pätkistä, mutta myös aiemmin talvella otetuista, minun ja Danin talvi 2012-videon. Editointi ei ole tosiaankaan mitään päätähuimaavaa tai erikoista, lätkin klipit toistensa perään ja musiikin. Mutta kannattaa siis katsoa, kun tosiaan noita aiemmin julkaisemattomiakin videoita on mukana, joita en varmaan enää erikseen tänne laita.
Videon upottaminen pistää nyt näköjään oikein kunnolla hanttiin... Voi että osaa ärsyttää, kun tämä google-tilin ja youtuben yhteistyö ei tunnu sitten millään toimivan... No, TÄSTÄ LINKISTÄ pääset katselemaan videota.



perjantaina maneesilla

Kun kävelimme tänään kentän ohi, huomasin ilokseni, että se on alkanut näyttää lupaavia sulamisen merkkejä! Jää päältä on mennyt lössöksi ja paikoin pohja jo paistaa. Vielä lisää lämpöä eikä se sadekaan sulamista haittaa, niin päästään ulos ratsastelemaan :) Sitä onkin jo odotettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti