sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

66. Päivä, jolloin löysin pirteän ponin

Otsikossa taitaakin olla kaikki oleellinen.. Tai, ehkä juttua voisi vähän avartaa.
Tänään lähdin aivan tavallisesti tavalliseen aikaan ratsastamaan Danilla maneesille. Epätavallista olivat pinkit pintelit ja remonttiturpahihna, jonka henk.kohtainen hevosenhoitajani Hanna (joka toimii myös yksityisenä suitsivarastona) halusi Danille asentaa. Laitoin, kuten tavallista, saappaat jalkaan, mutta nyt hirtin niihin vaihteeksi myös kannukset. Matka maneesille oli varsin tavallinen ja Hannan "valmennuksen" alkuverryttely myös. Taivuttelin ja väistätin takaosaa ulos sekä sisään ympyrällä, mikä sujui tavallisesti eli hyvin. Sitten tapahtui jotain kun aloin laukata. Tai ei ihan heti, mutta hetken kuluttua kun aloin tehdä laukanvaihtoja. Dani ei ollutkaan tavallisen hidas vaan syttyi kuin ruutitynnyri ja singahti eteenpäin valon nopeudella! Tätä jatkuikin koko lopputunti ja olin suorastaan taivaissa, kun Dani esitteli taas uuden puolen itsestään eli kuuman ori-Danin :D Tai ehkä enemmin sen Danin, joka on täynnä jotain mieletöntä pöllöenergiaa..

Nyt on siis "kuuma" Dani kohdattu ja kokemus oli varsin mielenkiintoinen, mutta ei millään tavalla negatiivisesti. Yleensä pikemmin hidas ponini syttyi tehtävään kuin tehtävään ja liitelimme maneesissa kuin Danilla olisi ollut tähtipölyä kavioissa... Okei, ehkä lopetan nyt heti tämän runollisen höpötyksen ennen kuin tätä lukevat joutuvat mielettömään myötähäpeään :D Eli näin yksinkertaisesti sanottuna: tänään kuoriutui esiin pirteä ja vähän villikin ylienerginen koulupåni! Ja minä olin onneni kukkuloilla. Nyt taisi tulla sama asia jo niin monta kertaa toistettua, että meni ainakin perille..

Hanna kuvaili meitä kameralla Rooman valtakunnan aikaisella muinaisjäänteellä, mutta en jaksa ainakaan nyt editoida pätkiä yhteen (niitä tuli paljon!). Lisäksi koitan aloitella jonkinlaista pidempää videota koko siitä ajasta, minkä Dani on minulla nyt ollut. Harmi vaan enää huominen on vapaata, joten saa nähdä missä välissä ajattelin ehtiä sellaisen editoimaan. Mutta toivon mukaan todellakin viimeistään sitten, kun Danin kanssa on tullut yhteistä taivalta puoli vuotta. Nythän sitä on takana noin neljä kuukautta, näin äkkiä laskettuna.
 Mutta tässä nyt kuitenkin pari snapshottia, laadusta ei tarvitse varmaan erikseen mainita...








Dani meni tänään niiiin hienosti! Hannakin sanoi, ettei ole koskaan nähnyt Danilla yhtä hyvää laukkaa. Tuommoisista kuvista se ei taida tosin päästä ihan oikeuksiinsa..... Hmm huomaan muuten, että tykkään vähän liikaa pisteistä.



Pällisteltiin vähän ennen lenkkiä.. Dani on kyllä oikein söpö myös remonttiturpiksella :)

Wääks, taas vaihteeksi hieman sekopäinen postaus. Huomenna voisin yrittää ehtiä kirjoittamaan ihan kunnolla mitä tänään tehtiin ja tietenkin myös huomisesta. Aikomuksena kun olisi hypätä vähän jumppista. Mutta nyt on pakko lähteä nukkumaan, koska huomenna pitäisi herätä aamutallille.

Muistakaapas muuten kaikki vastata tuohon erikoispostaus-kyselyyn! Vaihtoehtoja voi valita useammankin...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti