keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

69. missä kesä?

Maanantaina oli jo niin hyvä ilma ja kenttä puoliksi sulanut, että pääsin ulos ratsastamaan. Mutta kuinkas sitten kävikään? Ihana lumimies tai mikä ikinä lienee tuli ja lähetti lumi/räntäsateen pilaamaan kaiken. Miksei voi jo olla kesä!? Maanantaina oli ehkä maailman täydellisintä ratsastaa kentällä ja nautiskella hyvästä säästä... Silloin sain myös uutta kuvamatskua, kun kaverini Sonja tuli kuvailemaan ratsastukseni alkupuoliskon. Dani ei ollut alussa ihan parhaimmillaan, mutta parani loppua kohden, josta en saanut sitten enää todistusaineistoa, mutta tuli näistäkin julkaisukelpoisia. En saanut vielä ihan kaikkia kuvia, joten niitä tulee mahdollisesti vielä lisää. Kivaa kun kerrankin jotain muita otoksia kuin vanhalla pokkarillani kuvattuja väkerryksiä.. Kiitos Sonja! :-)


Todellakin taas yksi "söpö" kuva, jossa poni näyttää kuolleelta ja minä muuten vain varsin hehkeältä krhm...:D

Oi että! Tää on ehkä suosikkikuvani, Dani näyttää kivalta ja vauhdikkaalta :-) tykkäään!

miten niin tuoli-istunta???


Vielä muutama lisää karmeita könötyskuvia...

Whii! Kevät tulloo!

Tämä on sitten toinen suosikkikuva. Dani on aivan supersuloinen ja muutenkin kuva on jotenkin rauhallisen kiva :3

Välillä Dani toimi todella kivasti tuolloin, mutta se oli vähän vaihtelevalla tuulella. Niin kuin ylemmästä kuvasta huomaa, päästiin myös siihen rentoon ja kivaan olotilaan, mutta välillä meno oli sitten yhtä päättömänä kanana juoksentelua.. Tai yhtä tönkköä kameliratsastusta, niin kuin alapuolella olevassa kuvassa. Mutta noin kokonaisuudessa oli vain niiin kivaa päästä pitkästä aikaa ulkoilmaan :)!

Dani: "ää en halua! Heitän sut selästä!" :D

Kaikkia varmasti kiinnostaa lukea minun erittäin mielenkiintoisia analyysejä kuvien väreistä sun muusta, mutta kun kirjoittaa postausta puolikuolleena yöllä, tulos ei ole päätähuimaava. Koitan kuvata viikonloppuna varustepostauksen loppuun, saa nähdä milloin ehdin. Tänään Anskun oli tarkoitus pitää meille estevalkka, mutta maneesissa oli tosi hurjasti porukkaa hyppäämässä, joten ei sitten menty sekaan toikkaroimaan. Tai siis menin kyllä Danilla ratsastamaan, mutta valmennusta ei sitten ollut. Perjantaina on onneksi vihdoin varmasti kouluvalmennus (toivottavasti se nyt ei jotenkin peruunnu!), vaikka odotankin sitä vähän ristiriitaisella mielellä. Aikaisemmat kokemukseni tästä valmentajasta ovat nimittäin useamman vuoden takaa, kun olin vielä tuntiratsastaja ja muistan, kuinka taisin saada sen verran pahaa kritiikkiä, että olen siitä pitäen aika vahvasti tätä valmentajaa kartellut. Mutta nyt päätin uskaltautua mukaan, jos saisin vaikka jotain hommasta irti :)

Tämä oli nyt tällainen nopea postaus, johon oli ainakin tarkoitus kirjoittaa jotain kuulumisia, mutta en tiedä tosiaankaan onnistuinko. Nyt sitten nukkumaan, että saan huomenna silmät auki.. Jos saan. Mutta joka tapauksessa toivottavasti tuo karmea lumisade nyt lakkaisi ja saataisiin kunnon kesä myös tänne pohjolaan! Saa nähdä miten käy aluekisojen, joiden ainakin piti olla kentällä....

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti