lauantai 7. huhtikuuta 2012

65. tiputanssia

Tänään on vaihteeksi ollut ihan kiva päivä :) Heräsin jo ihmeen varhain ja lähdin äidin kanssa pääsiäisostoksille, joilla vierähtikin mukavasti aikaa.. Kaikenlaista tuli kyllä ostettua. Mutta eipä siitä sen enempää vaan keskitytään pääasiaan eli Daniin.


Eilen hyppäsin pitkästä aikaa vähän enemmän, pientä rataa. Raahasin maneesiin punaisen pääkallo/stop-portin Hannan avustuksella, jota en ole muistaakseni aiemmin hypännytkään. Portti näytti maasta (ja varsinkin selästä :D) aika pelottavalta, mutta onneksi se ei ole kovin korkea. Lisäksi kannoimme kolmois-sarjan ja pystyn+vesimaton. Esteet näkyvätkin videolla paremmin.


Dani hyppäsi alusta asti oikein mukavasti, eikä kyttäillyt kummemmin mitään estettä. Myös portti ylittyi kunnialla. En jaksa kirjoittaa sen tarkemmin missä järjestyksessä mitäkin hyppäsimme jne, videolta näkee kumminkin paremmin :) Ja videolta näkee myös varsin hyvin, miten istuntani ryssii... kirjaimellisesti ryssii, näytän kuin yrittäisin itse jotenkin "vetää" Danin esteistä yli :D




Tänään ratsastin taas vaihteeksi ilman satulaa. Ponilla tuntui olevan pääsiäisvilli menossa ja se kyttäili koko ajan ovipäätyä kuin siellä olisi ollut menossa joku pääsiäsnoitien lentoharjoitus. Pikkuhiljaa Dani kuitenkin rauhoittui ja kulki ajoittain mukavasti. En ratsastanut kovin kauaa, huomenna on sitten varmaan yksinkertaisesti pakko ehtiä kunnolla kouluilemaan.. Jospa silloin ei olisi ihan tällaista tiputanssia tulossa.


Ajattelin muuten tehdä blogiin kyselyn, minkälaisen erikoispostauksen haluaisitte toteutettavan. Postausideoita olisi siis tosi kiva saada, muitakin kuin niitä joita itse ehdotan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti