lauantai 25. elokuuta 2012

118. syksy taas täällä

Tänään on ollut ihmeenkin mukava päivä siihen nähden, että eilinen oli totaalinen alisuorituminen ja mieliala ei silloin ollut aivan parhaasta päästä. Mutta kun mietin asioita tarkemmin, niin onko sillä loppujen lopuksi merkitystä vaikka aina ei sujuisi? Tottakai haluaisin palata kisoista kotiin onnistuneella ja hyvällä fiiliksellä, ja niin aion vielä totta vie tehdäkin! Minähän en tuon ponin kanssa luovuta, se on varma! Danissa itsessään kun ei ole mitään vikaa, minusta pitää vain löytää jämäkämpi ratsastaja.

Mutta tämän postauksen aiheena oli jokin aivan muu kuin eilisen spekulointi, joten lopetan ennen kuin huomaan kirjoittaneeni puoleen yöhön asti jotain aivan puuta heinää.. :D

Illalla otimme Hannan kanssa ponskeista syksyn rakennekuvat ja tarkoitus oli ottaa hieman muunkinlaisia kuvia, mutta aika vierähti taas niin nopeasti, että emme ehtineet käyttää kuvaamiseen lopulta kovin kauaa aikaa. Dani ei olisi millään halunnut suostua yhteistyöhön hyvän rakennekuvan saamiseksi, saati pääkuvan. Ponilla oli koko ajan jotain aivan muuta mielessä, kuten herkullinen vehreä ruoho.. No joka tapauksessa ilta-auringossa saimme muutaman kelvollisen kuvan napattua aataminaikaisella kuvausvälineelläni.

 Hanna houkutteli Dania seisomaan korvat hörössä omenapussin avulla :D

Ainut vähänkään järkevä pääkuva tältä päivältä

Epätoivoinen yritys saada hevoset fiksusti samaan kuvaan

Postauksen otsikko johtaa kyllä aika pahasti harhaan, tämä kuva on ainakin hyvin kesäinen :) Mutta kyllä se syksy vaan tekee kovasti tuloaan, illalla ilma alkaa olla jo tosi viileä ja aurinko laskee päivä päivältä nopeammin horisonttiin..


Danin ja Viivin kuvausoperaation jälkeen lähdimme vielä lyhyelle ratsastukselle. En tehnyt Danilla mitään ihmeellistä, koitin lähinnä saada ponin taivuteltua läpi ja aika mukavasti herra yhteistyöhön suostuikin.
Huomenna suuntaan vielä Hannan ja äidin kanssa Kalajoelle, tällä kertaa tosin vain katsojan roolissa. Saa nähdä pystynkö ohittamaan varustekojut ostamatta ponille mitään kivaa uuttaa...

2 kommenttia:

  1. hienoja kuvia! Dani on kyllä tosi hyvässä kunnossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos tykkäsit vaikka ei tosiaankaan millään laatukameralla kuvattuja :D Onhan se ikäisekseen oikein hieno herra :-)

      Poista