sunnuntai 5. elokuuta 2012

111. lyhyesti kisoista

Heipsan.
Tänään mulla on ollut ihan hirveän pitkä päivä, heräsin kuuden maissa ja suunnilleen koko päivän oon ollut pää kolmantena jalkana menossa. Huomenna aloitan leiriviikon pienten lasten isosena aamulla ennen kahdeksaa, joten en siksi jaksa kirjoittaa mitään pitkää kisapostausta, kirjoitan huomenna jos vain ehdin (+ saan kuvia ja videon radasta)!

Eli Kiimingissä olivat minun ja Danin kolmannet aluekisat. Menin luokat 80cm ja 100cm. Olisin halunnut mennä 90cm, mutta eka luokka oli jaettu 1a,b ja c poni ja-suokkiluokaksi sekä kymmenen senttiä korkeammaksi avoimeksi kaikille, joten samaa luokkaa ei saa useaan kertaan mennä.
Näin laitoin siskolle viestiä kisojen jälkeen:
"Kisoista selvitty - tai no selvitty ja selvitty, meillä loppu tallin pihasa diesel XD lopulta päästiin kotia kuitenkin...mutta ite kisat meni aika hyvin, tai siis kerrankin oon kohtuullisen tyytyväinen omaan ratsastukseen. 80cm Dani alko tokalla vaiheella liikkua ihan hyvin (!), mut yks puomi tuli toka vaiheelta alas :| silti oon tyytyväinen kun ratsastin loppuun asti. Metrin verkassa poni tuntu tooosi hyvälle ja eteni myös aitojen sisässä. Mutta radalla tapahtu jotain outoa, radalta kaks alas ja vitoselta kielto ulos :/ Harmitti, koska poni tuntu niiin hyvältä et ois ollu mahollisuuksia paljo pitemmälle!"

Elikkäs vaikka sijoitukset ei nyt näissä kisoissa saa hurraa-huutoja, niin päivä oli kuitenkin hyvä, sillä lähiaikoina Dani on tuntunu paljon huonommaltakin. Kerrankin olen myös omaan panokseeni tyytyväinen (paitsi 100cm radalla.....). En tosiaan tiedä mitä ihmettä tuossa metrissä tapahtui, lähdin siihen hyvällä fiiliksellä, Dani vastasi pohkeeseen ja meno tuntui kaikin puolin hyvältä. Aloin sitten varmaan ihan totaalisesti hätiköidä radalla ja aiheutin hienon fiaskon, ärsyttää kun ei osaa itse siinä tilanteessa ratsastaa, kun poni kerrankin olisi oikeasti voinut olla super! :(

Mutta pääasia, että kisoista jäi silti pitkästä aikaa semmoinen kuva, että minun ja Danin yhteistyö on oikeasti kehittynyt ja osaan ratsastaa (ainakin välillä) ponia myös jokseenkin järkevästi kisa-areenalla.

Kirjoitan kisoista tosiaan vielä lähipäivinä lisää, toivottavasti bongaan myös jostain kuvia meistä! Hanna kuvasi 80cm radan puhelimella videolle, metristä ei tullut harmi vaan videota, olisi ollut hauska nähdä mitä ihmettä siinä kävi. Mutta pienempi rata tulee tänne näkysälle jos ja kun sen saan.

 kotikisoissa huhtikuussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti