sunnuntai 2. joulukuuta 2012

145. Joulukuu täällä taas

Pitkästä aikaa asiat tuntuvat menevän oikeille raiteilleen! Dani sai perjantaina uudet kengät ja liikkuu taas normaalisti, tosin onhan se melkoisen jäykkä. Pääasia kuitenkin, ettei poni ole enää epäpuhdas. Tänään tosin hieman säikähdin, että ei voi olla näin huonoa tuuria, kun Dani oli polkaissut itselleen hokinviillon takajalkaan. Onneksi pieni haava ei kuitenkaan aiheuttanut ontumista, joten eiköhän se parane nopeasti. 


Kaverini Sonja oli ottamassa meistä ihanan talvisia kuvia, kun tänään pääsin vihdoin reilun viikon tauon jälkeen Danin selkään. Juoksutin ponia hetken maneesissa ja kun se liikkui hyvin, nousin ratsaille ja taivuttelin hetken aikaa pääosin käynnissä sekä muutaman ympyrän verran ravissa. Hallissa ei tietenkään saa oikein minkäänlaisia kuvia ja ulkona oli mitä ihanin ilma (tosin melkoisen jäätävä), joten menin sitten hetkeksi pellolle ratsastamaan. Danilla oli hirveästi virtaa ja itse meinasin pakastua jäämieheksi, joten mitään kovin kummoisia kuvia näin ratsukon kohdalta ei tosiaankaan tullut. Mutta minulla oli silti hurjan kivaa, oli vaan niin ihanaa päästä ratsastamaan omalla, maailman parhaalla ponilla ♥
Sonjalle vielä suurkiitos, kun tulit mukaan pakkasesta huolimatta!


Nämä muutamat ratsastuskuvat ovat ratsukon osalta erittäin epäedustavia, mutta halusin ne kuitenkin postauksen piristykseksi laittaa. Nämä voi siis katsoa muilla kuin kriittisillä silmillä, kiitos :)

Laukkasin muutaman ympyrän, ja voi että se oli mukavaa näin tauon jälkeen!


 tuitui


 Ennen tallille lähtöä kohtasimme yllättäen Sonjan ja Pirran, joiden kanssa piti tietysti ottaa posekuva! Huomatkaa Pirran ja Danin ensirakkaus :3

Näin joulukun koittaessa, yritän postailla mahdollisimman ahkerasti ja kehittää jotain ekstraakin tänne blogiin. Joulukalenteria en tee, koska minulle ei ole mitenkään aikaa, mutta koitan parhaani pitää blogin entistä aktiivisempana!

Nyt täytyykin lähteä tallille ottamaan poni sisälle. Toivottavasti se ei ole paleltunut pihalla, on sillä ainakin paksu loimi.. Mittari näyttää vaan jo päivääkin paljon kylmempää, -22 astetta! Minua ei silti oikeastaan ollenkaan haittaa, paljon mieluummin pakkasta ja lunta kuin lauhempaa ja ainaista sadetta.


Mitä te lukijat tykkäätte lumesta ja pakkasesta? :)

4 kommenttia:

  1. hihih mua alko naurattaan toi lause "kohtasimme sonjan ja pirran", ku mulla tuli mielikuva että mää ja pirra rämmittäs metästä kauhialla ryminällä sillee "terve!!!!" :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D:D haha nyt muaki ku sannoit :D oikein hienosti muotoiltu lause kyllä!!

      Poista
  2. ihania kuvia :) ja mää tykkään talvesta jos pysytään niillä kivoilla rajoilla :) eli lunta ei saa tulla liikaa mutta kuitenki tarpeeks ja pakkasta 5-10 astetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon kyllä just samaa mieltä, paitsi että harvoin lunta voi olla liikaa ;D

      Poista