perjantai 28. joulukuuta 2012

152. Virtahepo taas liikkeellä

En tiedä mikä mulle on tullut, mutta nykyään postauksiin otsikon keksiminen tuntuu ylivoimaisen vaikealta! :D Otsikossa haluaisin kertoa jotain oleellista sisällöstö, mutta sitten tällaiset tavanomaiset lausahdukset kuten "treenailua", "kuvia", "koulutunti" tuntuvat aivan tylsiltä! Onko kellään muulla bloggaajalla tällaista ongelmaa? :D


Joulu tulla jolkotteli ja juhlapäivät on juhlittu. Loma onneksi vielä jatkuu ja eilen sainkin Hannan kuvailemaan ratsastusta. Siskoni on nyt loman vietossa kotona, joten myös kuvien laatu on kerrankin hieman parempaan suuntaan..!

Eilen laitoin Hannan avustuksella ponin oikein hienoksi, se sai uuden satulahuovan selkään, pintelit jalkaan ja letin häntään. Ponin puunauksessa menikin kauan aikaa, tällä kertaa onneksi, koska olin unohtanut, että tortai-iltaisin maneesissa on koirien agilitytreenit. Kauan kestäneet hoitotoimenpiteet viivästyttivät kuitenkin lähtöä niin paljon, että en joutunut pyörimään lumisella kentällä kauaa ja hieman tavallista aiemmin loppunut koirien vuoro mahdollisti pian pääsyn turvaan neljän seinän sisään.

Korvakarvojen trimmaustuokio ja poni valmiina lähtöön. (Oikein tarkkasilmäinen voi muuten nähdä myös haavan, joka on siis oikeassa etujalassa polven yläpuolella.)

En tajunnut ottaa Danin selässä kunnollista kuvaa tästä aivan ihanasta kouluhuovasta, jonka sain Hannalta. Kiitos vielä tuhannesti! <3
Huopa vaikuttaa pysyvän tosi hyvin muodossaan ja on kivasti muotoiltu. Muitakin lahjoja sain, mutta en mitään heppatavaroita, joten en niitä täällä viitsi esitellä.

Alkuverryttelin Danin siis kentällä, missä pohja oli ihan kohtuullinen ja lunta aika paljon. Danilla oli virtaa koko ratsastuksen ajaksi, välillä tuntui että vähän liikaakin, mutta se on kyllä pelkästään positiivista :) Dani kuitenkin väsähti aika nopeasti, vaikka energiaa riitti, kun se touhotti niin paljon. Se alkoi sille varsin epätyypillisesti painaa hieman kädelle, josta taas seurasi omien käsieni jännittyminen. Muutenkin huomasin jossain vaiheessa ratsastusta, että istuin, kevensin ja pidin ohjiakin varmaan kädessä ihan miten sattuu.. Oli myös outoa ratsastaa ilman raippaa, koska unohdin sen tallille. Piiskaa en kuitenkaan missään vaihessa kaivannut, joten ihan hyvin pärjäsin ilman sitä, vaikka siihen on jo vähän liian hyvin tottunut. Mutta nyt todellakin olisi ratsastustunnin paikka ja aika!
 Mitään supermahtavaa fiilistä ei ratsastuksesta jäänyt, mutta näin kevyen jakson jälkeen hyvin virtaisalla ponilla höntsäilyksi ihan onnistunut tunti. Oikeastaan ihme, että sain Danin energian niinkin hyvin keskitettyä oikeisiin asioihin, eikä se järjestänyt omaa showta.

Maneesikuvien laatu ei tunnetusti päätä huimaa, joten vain kaksi jotenkin julkaisukelpoista otosta. Joku päivä kun keli on sopiva menen pellolla, niin jos sitten tulisi parempia kuvia. Videotakin tänään otettiin, mutta en jaksa nyt mitenkään alkaa tappelemaan editointiohjelman kanssa ja säästän muutenkin ne edes jotenkin julkaistavat pätkät mahdollista pidempää videota varten, jos tässä ehtisi vielä lisää jossain vaiheessa kuvailla.



Tästä on nyt hyvä jatkaa treenejä eteenpäin ja toivottavasti ne nyt voivat todellakin jatkua, ettei tielle tule taas uutta estettä. Välillä jo hirvittää mennä tallille, kun saa miettiä, että mitäköhän se poni on tällä kertaa itsestään hajottanut.. No ei nyt sentään, mutta vastoinkäymiset alkavat nyt todellakin riittää!

Klipattu, mutta silti mun varsinainen pikku karvamonsteri

4 kommenttia:

  1. Voi kun Danskuli osaa olla niin söppänä <3 Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä oli kyllä tuolloin joku posetuspäivä :D Kiitos :-)

      Poista
  2. Eksyin tähän blogiin ja ensimmäisenä pisti silmään banneri, johon tykästyin heti ! Selailin postauksia ja mieleen jäi todella positiivinen kuva. :)Upean ponin omistat! Rupean ehdottomasti lukijaksi. Jos kiinnostusta riittää, käy katsomassa toki meidänkin blogia,
    www.lasikavios.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi, kiva kuulla että blogista jäi positiivinen kuva! :)
      Kävin katsomassa ja liityin lukijaksi, postaukset oli tosi mukavasti kirjoitettu =) Ja sulla oli myös upeita hevosia!

      Poista