torstai 6. joulukuuta 2012

147. Päivän aikataulu

Päätin tehdä tästä päivästä aikataulu-postauksen. En muista kaikkea kovin tarkasti, mutta tässä nyt suunnilleen päivän kulku :)

10.00 Heräsin johonkin ääneen, mutta päätin kääntää kylkeä ja jatkaa vielä unia.
11.00  Nousin ylös ja muistelin tosi outoa unta, jota olin nähnyt. Söin hieman aamupalaa, pesin hampaat ja puin oloasun päälle.
11.30  Olin hetken koneella ja otin torttutaikinan sulamaan.
11.45 Taikina oli sulanut tarpeeksi, joten tein joulutortut valmiiksi ja paistoin niitä kolme pellillistä.


12.30 Leipomukset olivat valmiit. Istuin taas välillä koneella ja siivosin huonetta, joka on ollut luvattoman sekaisin...
13.15 Söimme perheen kanssa lounasta, joka oli itsenäisyyspäivän mukaisesti arkiruokaa juhlavampi. Hyvää oli! :p


14.10 Maistoin joulutortun ja join kaakaota vielä ennen tallille lähtöä. Vaihdoin tallikamppeet ja ehdin aloittaa blogin uutta ulkoasua.
15.00 Lähdin tallille. Otin heti Danin sisälle, jotta ehdin ratsastaa sillä välin, kun äiti lähti ulkoiluttamaan Mikiä metsään, jossa se sai juoksennella irti.
15.15 Olin Danin selässä, tallitopan päällä menossa pellolle ratsastamaan. Aurinko oli jo laskeutunut, mutta vielä oli valoisaa ja kylmästä säästä huolimatta ulkona oli niin kiva ilma, että en halunnut mennä maneesiin. Taivuttelin ponia käynnissä ja ravissa sekä tein hieman raviväistöjä. Laukkasin pari suoraa, mutta pidin vauhdin rauhallisena, kun pakkasta oli kuitenkin ihan tarpeeksi.

 kuva parin päivän takaa

15.55 Olin takaisin tallilla. Riisuin Danilta varusteet ja laitoin jalkoihin arnikaa. Loimitin ponskin ja vein sen takaisin ulkoilemaan. Nakkasin Danille ja Viiville heinää sekä tarjosin lämmintä melassivettä, jota ne joivatkin mielellään. Laitoin Danin varusteet tallissa paikalleen.
16.10 Lähdin takaisin kotiin äidin kyydillä. Jatkoin uuden bannerin muokkailua ja surffailin muutenkin netissä. Sain ulkoasun valmiiksi ja blogiin näkyville.
18.50 En tehnyt päivällä tallihommia, joten ei auttanut kuin palata tallille ne tekemään ja ottamaan Dani sisälle.

illalla oli kaunis tähtitaivas (tämä ei tosin ihan itse ottamani kuva :D)
© dalliedee, flickr.com

19.45 Tallityöt saatiin tehtyä ja hevosille ruuat nassun eteen. Lähdimme takaisin kotiin.
20.00 Aloitin tätä postausta ja samalla katselin linnan juhlia. Oli pakko kuitenkin sulkea yle areena, kun eihän tästä postauksen kirjoittamisesta tullut yhtään mitään.
20.30 Söin pari vohvelia, nam! Nyt olen kirjoittanut tätä postausta ja käväisin välillä saunassa. Sivusilmällä olen myös katsellut Linnan juhlia. Läksytkin on tekemättä, mutta jospa ehdin vielä tämän vuorokauden puolella nukkumaan.

Mitäs tykkäsitte tällaisesta aika nopeasti naputellusta postauksesta? Teenkö ehkä joskus toistekin..? Myös ulkoasusta otan enemmän kuin mielellään palautetta vastaan :)

6 kommenttia:

  1. Tykkäsin kovasti postauksesta ja tykkään myös tästä ulkoasusta paljon, toi tausta on ihana juhlava ja talvinen! Eniten tykkään kumminki siitä että kohta me nähhään :-) <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva :--) Mää oon vähän kahen vaiheilla ton taustan kans, toisaalta se on hullun kiva mut ehkä vähän ärsyttävä? :D HIHII nii määki tykkään!! <3

      Poista
  2. tosi kiva postaus :) ja tosi hieno on myös uus ulkoasu ! mutta tästä fontista en niinkään pidä...sitä on hieman hankala lukea....tai en tiedä..mutta olis kiva jos joskus vaihtasit senkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Fontista oon saanut ennenkin kommenttia (jos siis tarkoitat postauksien fonttia), että se on ärsyttävä, joten kai se pitäisi vaihtaa :D tykkään vaan ite ihan hirviästi courierista, mutta se taitaa jakaa vähän liikaa mielipiteitä.. :)

      Poista
  3. Tee useasti näitä postauksia! Oli tosi hyvä, ja oli kiva lukea. Ulkoasullekki täydet pisteet;)

    VastaaPoista