maanantai 31. joulukuuta 2012

153. Kohti vuotta 2013!

 Dani intopinkeänä launtaina.

Minulla olisi ollut jo aiemminkin paljon postattavaa blogiin, mutta jotenkin olen onnistunut olemaan niin kiireinen, etten ole vain ehtinyt kirjottamaan!
Tänään Danilla kävi Hirnuvan Hampaan hammaslääkäri raspaamassa hampit ja ponilla on kuulema hyvässä kunnossa suuvärkki :) Eilen menin ilman satulaa oikein kunnon tehotreenin ja koitin jumpata ponia mahdollisimman paljon taivuttelemalla ja väistöillä. Dani oli oikein hieno, vaikka oikealta puolelta vänkäsikin aluksi vastaan ja toisessa päädyssä sain kuluttaa taas aikaa pikku-ukkoihin tutustelussa. Launtaina menimme puomeja sekä muutamia maahankaivettuja esteitä. Dani oli ihan innoissaan, mutta ainakin videolta katsellessa huomasin, että itse olin kyllä ihan muissa maailmoissa ja treeni ei mitenkään maailman mahtavimmin mennyt.


 Muutama hassu kuva launtailta.

Koitan ehtiä tehdä tänään tai sitten huomenna vielä katsauksen vuoteen 2012 tänne blogiin. Tähän loppuun kuitenkin video, jonka materiaali on suurimmalta osin kuvattu torstaina, jolloin menin ensimmäisen kerran tämän pidemmän kevyen jakson jälkeen Danilla ihan kunnolla koulua. Poni oli tuolloin huomattavasti tavallista epätasaisempi edestä ja videolta näkyy kyllä varsin hyvin mun jäätävän levottomat kädet, joihin kiinnitin jo ratsastaessa huomiota. Kyynerpäät ei meinannut millään pysyä kyljissä ja heiluin selässä kuin heinämies. Mutta ihan hyvä vain, että huomaan virheet, niin niihin voi sitten kunnolla kiinnittää huomiota! Videon lopussa on muutama aivan lyhyt pätkä launtailta, kun mentiin tosiaan niitä puomeja ja kavaletteja. Materiaali on aika yksipuolista ravailua, mutta tällaistakin on hyvä välillä kuvata, niin tulee syynättyä kunnolla omaa ratsastusta. Lähinnä itseäni varten tämä on nyt tehty, mutta ehkä joku lukijoistakin tykkää katsoa.

Kuvaamisesta kiitokset Hannalle ja Sinille! :) Laatu kannattaa laittaa HD 750p, kun kerrankin vähän parempilaatuista tavaraa esillä.



Pian lähdenkin ottamaan hevoset sisälle - tässä vuosien saatossa on tullut opittua, että ponit kannattaa kyllä ottaa turvaan hyvissä ajoin ennen kuin alkaa kunnolla paukkua. Jos en ehdi enää postailemaan niin nyt voikin toivottaa onnellista ja ihanaa uutta vuotta 2013 kaikille tasapuolisesti!! :)

2 kommenttia: