sunnuntai 30. syyskuuta 2012

128. syksyponi



Eilen olin Hannan, Tiinan ja Sonjan kanssa tallilla. Danilla vääntelin koulua kentällä, ja poni olikin pientä alkujäykkyyttä lukuun ottamatta tosi hyvä!
 Kuten jo viime postauksessa kerroin, sain nyt pitkästä aikaa uusia ratsastuskuvia minusta ja Danista. Mielestäni näistä tuli tosi ihania ja syksyisiä, rautias poni sopii syksyn väreihin ihan loistavasti. Ja vaikka ratsukko ei aina aivan edustaisikaan, puunasin herran niin hienoksi, että pieniä epäkohtia ei edes huomaa ;D Hanna ei antanut mun laittaa edes omaa kypärää, kun kevytkypärä ei kuulema sovi vakavasti otettavalle kouluratsastajelle..... No kyllä sitä voi muutaman kerran vuodessa leikkiä varusteurheilijaa :D

Ihanista kuvista kiitos Tiinalle! Muutamia kivoja olisi vielä ollut, mutta säästän niitä tulevaisuuden varalle.. Mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten nyt saa höpötys riittää!











   
Silmät ummessa, suu auki ja ilman käsiä on ehdottomasti paras tapa ratsastaa!





10 kommenttia:

  1. Tollanen paita koulu ratsastajilla on ainakin täysin out nykyään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en yhtään ihmettele, en yleensä pahemmin perusta mitkä vaatteet mulla on kun ratsastan :D:D:D Toivon että tuommonen kolttu ei oo ikinä ollutkaan in..:DD

      Poista
  2. ihania kuvia :) sää ja Dani kyllä sovitte tooosi hyvin yhteen c: ja Dani sopii syksyyn :DD mutta hienoa on tuo teidän meno, ei voi muutaku kehua :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :o! mulla on vielä miljoona asiaa opittavana, mutta ollaan me toivottavasti tässä jo vähän kehityttykin melkein vuoden aikana :)

      Poista
  3. hienoja kuvia Susta ja Danista :)

    VastaaPoista