lauantai 29. syyskuuta 2012

127. kuvia vuosien varrelta

Pian on jo viikko ehtinyt vierähtää edellistä postauksesta, aika kuluu liian nopeasti! Blogiin minulla ei ole ollutkaan oikein mitään uutta kerrottavaa, koska Dani on ollut pääasiassa lomalla. Nyt poni voi jo kuitenkin oikein hyvin ja olen kahtena päivänä sillä jo enemmänkin ratsastanut - jalan puolesta olisi voinut aiemminkin, mutta eläinlääkäri kävi rokottamassa tiistaina, joten senkin takia piti pitää lomaa.

Päätin hetken mielijohteesta keräillä tähän postaukseen vanhoja sekä uudempiakin kuvia vuosien varrelta. Minulla on eri hevosista varmaan monta tuhatta kuvaa koneella, suurin osa on vain Lilithistä tai jostain muusta hevosesta kuin Danista, mikä on tietysti tosi  tylsää. Näitä kuvia en valikoinut mitenkään tietyillä kriteereillä, yritin vain löytää sellaisia kuvia, joita ei olisi aiemmin blogissa näkynyt. Suurimman osan kuvista on ottanut siskoni, kiitos kuuluu siis hänelle :) Toivottavasti tykkäätte katsoa, vaikka nämä ovatkin nyt vain sekalaisia räpsäisyjä valittuna sieltä täältä kansioistani.




















Huomenna kaverini tulee kuvamaan Danin kanssa toilailuja, joten saan pitkästä aikaa tuoreita ratsastuskuvia, jee :) Toivottavasti sää olisi suosiollinen, jotta kuvailut onnistuu!

Mitä mieltä olette muuten uudistuneesta ulkoasusta? Luultavasti tämä tulee muuttumaan vielä johonkin suuntaan, joten nyt olisi hyvä aika kertoa parannusehdotuksia! Sivupalkista löytyvät esittelysivutkin ovat myös uudistuneet, joten käykäähän kurkkaamassa myös ne :)

8 kommenttia:

  1. täääää on oikein hyvä ulkoasu :--)

    VastaaPoista
  2. tää on ihan hyvä ulkoasu :) älä enää paljoa muuttele...ja aivan ihania kuvia :)))) varsinkin tuo eka kuva on niiiiiin söpö !! Ootan jo innolla niitä uusia kuvia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. omasta mielestäni kans tää onnistu kyllä ihan kohtuullisen hyvin. Kiitos, Lilith on kyllä niiin suloinen poni! c:: Samoin :D

      Poista
  3. tosi kiva ulkoasu!! ja nuista kuvista jotkut on aivan IHANIA!! ::)

    VastaaPoista
  4. jaa theraki päässy tänne :) ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin therasta noita vanhoja kuvia, voi kun se on nii söpö c: kiitos :-)

      Poista