maanantai 17. syyskuuta 2012

124. kuvia kisoista

Sain jo nyt kaverini ottamat kuvat eilisistä kisoista. Näitä ei ole mitenkään valtavasti, kun vaan se yksi luokka mentiin, mutta päätin kumminkin laittaa nämä erikseen näytille. Jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi niin luokkahan oli 80cm täällä ihan kotikentällä :) Tarkempaa selontekoa saa edellisestä postauksesta.

Kaikki kuvat © Sonja N., kiitos!

 Dania ärsyttää, kun käytin raippaa tuossa pitkällä sivulla ennen ensimmäistä estettä :D Mutta ei se silti mitään alkanut temppuilemaan niin kuin kuvasta saattaisi olettaa.

 lähtölinjan yli

 toisella esteellä

 wruum! 4.este

 7.este, jolta ratsastaja lähti vähän turhan vauhdikkaasti kohti seuraavaa... (ja tässä muuten hieno tyylinäyte kevyestä istunnasta :D)

 tuo sininen pysty olisi pitänyt hypätä... ihan noin pahasti ei sentään menty esteestä ohi, tässä oon jo kääntämässä takaisin päin.

 Dani parka näyttää ihan säälittävältä: "kyllä mää äiti hyppään kun ratsastaisit vähän paremmin!"

 on se super lentsikkaponi

Siinäpä muutama todellinen tyylinäyte kisoista. Saa nähdä milloin ehdin postailemaan seuraavan kerran. Nyt takaisin psykologian pariin ja kohta tallille!

8 kommenttia:

  1. Äääh kuolaan tuota huopaa ;)

    VastaaPoista
  2. harmi tosiaan että kisoissa meni noin...mutta kivoja on kuvat :)

    VastaaPoista
  3. Mikä toi sun turvaliivis on? Kivan näkönen kun yleensä kaikki näyttää nii kankeilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Horse Housen liivi :) Ostettu joskus miljoona vuotta sitten, joten en tiiä saako just noita ees enää mistään :D mutta on se ihan mukava päällä, ainakin kun siihe tottuu. En oo kyllä kauheesti kokeillu muita että ei oikeen oo vertailukohteita :D

      Poista
  4. kiva tää uus banneri :) mutta on kyllä vähän hankala lukee tota tekstiä...tai että ei oikeen saa selvää:D liian vahva on tuo tausta kuvio...mutta muuten ihan superhieno!!:) niinkun oli kyllä edellinenkin ;)
    en tiiä oisitko tehny erillistä postausta niin kommentoin tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ite en oo oikeen tyytyväinen tähän, niin muokkailen vielä jonku verra ulkoasua kun kerkeen! Pitääpäs muuttaa tuo tausta, se vaikuttiki vähä sekavalta.

      Poista