lauantai 15. syyskuuta 2012

122. elossa ollaan!

Apua, miten edellisestä postauksesta on ehtinyt kulua pian jo viikko?! Pakko sanoa taas sitä samaa, mitä olen täällä jatkuvasti tainnut toitottaa, että aika on kyllä mennyt tänä syksynä siivillä ja tekemistä riittää enemmän kuin tarpeeksi. En ole kuitenkaan kadonnut minnekään, vaikka postauksia en ehdi valitettavasti paljoa kirjoittamaan. Ensi viikolla alkaa koeviikko, joka kestää 25.päivään asti, joten myös tulevalla viikolla on blogin parissa käyttämäni aika tosi rajallista. Huomenna kuitenkin kisaillaan jokilaaksojen ponimestaruudesta ja kisoista lupaan postata sitten kunnolla heti kun ehdin!

Pakko vielä hehkuttaa, että minulla ja Danilla on hyvät putki vain jatkunut ja poni on ollut viime aikoina tosi mukava ratsastaa! Keskiviikkona hyppäsimme Anskun valmennuksessa rataa, pitkästä aikaa kentällä kun se on nyt kunnossa, ja Dani oli ihan huippu :) Tätä paremmilla fiiliksillä en voisi kyllä huomisiin kisoihin startata!


Ikävä kesää ja Kaustista ♥ Kylmä ja pimeä syksy ei ole yhtään kiva..


P.S. Antakaapas ideoita uuteen ulkoasuun! Mulla pää lyö tyhjää mutta oon jo totaalisen kyllästynyt tähän, joten jos on väritoiveita yms niin saa kertoa, kiitos :)

8 kommenttia:

  1. joku syksynen väri, vaikka semmonen lämpimän vaaleenruskee ja sitte vähän punasta (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuli heti mieleen puolukka :Dd mutta joo, nuo olis kyllä ihanat värit! Pittää yrittää kehitellä täsä ensin jonkunlaista banneria :)

      Poista
  2. Tsemppiä kisoihin! Hienoja kuvia ja videoita on ollut taas mukava seurata, ja Dani on selvästikin elämänsä kunnossa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) toivottavasti meijän hyvä putki ei nyt katkea näihin kisoihin.. :)

      Poista
  3. myös jotain oranssia vois banneriin laittaa :) Hyvä että teillä on mennyt hyvin ! Ja onnea nyt kovasti kisoihin ;) niin...kiva kuulla taas :) eikä se haittaa vaikka et aina kerkeä blogiin kiroittelemaa, luulen kyllä että tätä kiirettä ei olisi koko ajan ja talvella voisi tulla useampi postaus viikossa ? Ja onnea ja menestystä myös koeviikolle ! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =)! Eiköhän nämä kiireet tästä helpota kun tulee kevyempiä jaksoja ja kyllähän niitä lomiakin on sitten jossakin vaiheessa tulossa, onneksi ;D

      Poista
  4. mikä on Danin korkein este minkä se on hypännyt ratsastajan kaa ja mikä ilman ratsastajaa? Ihana tuo vika kuva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastajan kanssa Dani on hypänny 120cm, en tiiä paljonko ilman ratsastajaa :) kiitti c:

      Poista