sunnuntai 9. syyskuuta 2012

121. laatuaikaa

Tänään on kyllä päivä etten saa näköjään yhtään mitään aikaiseksi! Tai no kävin kyllä aamutallilla ja virkkuna pyöräilin takaisin kotiin, mutta sen jälkeen olenkin vain ollut koneella ja yrittänyt epätoivoisesti tehdä jotain äikän muistikirjaa.. No eipä siitä oikein ole mitään tullut ja tämän postauksen aloittaminenkin tuntui jotenkin vaikealta, mutta koitan kirjoitella edes vähän :D
Otsikko ei siis oikein liity tähän päivään, mutta pari viime viikkoa ovat olleet ponin kanssa kyllä pääosin laatuaikaa!

 Viivi ja Dani tänään aamuheinillä. Nillä on ilmeisesti joku pakkomielle pyydystää samaa heinänkortta?! :D

Keskiviikkona olin Danin kanssa estevalmennuksessa, niin kuin jo viime postauksessa kerroinkin. Maneesissa oli ihan kunnon rata ja pitkästä aikaan pääsin kunnolla hyppäämisen makuun! Aluksi hyppäsimme ravista yksittäistä estettä, joka oli loppuvaiheessa jotain 90cm. Aiemmin en olisi ikinä uskaltanut mennä niin isoa ravista, mutta Anskun valmennuksissa olen oppinut hyppäämään myös ravista ja hyvinhän poni pomppasi.
 Tulimme myös muita radan osia ensin yksittäin, ja sitten lopuksi pari rataa. Ensimmäinen oli noin ysikympissä, Dani oli ihan innoissaan ja hyppäsi tosi hyvin! Menimme sitten vielä toisen, isomman radan, jossa esteet oli metriä ja vähän päälle, viimmeinen este ainakin 110cm. Poni oli supesuperhieno, ei olla pitkään aikaan hypätty yhtä siistiä ja hyvän tuntoista rataa! Valmennuksen alussa Dani tökkäsi kerran muuripalikoilla täydennetylle okserille, mutta kun kieltovaiheesta päästiin yli koko loppuvalmennus oli kyllä huippu! Arvatkaa vaan olinko fiiliksissä :) Harmi kun ei ollut ketään kuvaamassa.

Torstai ja perjantai meni maneesissa koulua palloillessa. Mitään kummempia en tehnyt Danin kanssa, ainakin perjantai taisi mennä katsellessa vihreitä pikku-ukkoja katsomopäädyssä.

Eilen oli nätti sää ja pyöräilimme Hannan kanssa jo aika aikaisin tallille. Rakensimme maneesiin jumppiksen, jota menimme sitten molemmat. Ratsastimme erikseen, joten Hanna lupasi sitten kuvata minua ja Dania. Vaikka kuvien ja videon laatu ei ole hyvä, niin ainakin jotain uutta materiaalia, jee :)



Jumppis oli siis ihan normaali puomi-pysty-puomi innarivälillä. Danille ei hommassa ollut mitään ihmeellistä ja muutenkin ponski oli eilen oikein kiva ratsastaa. Tulin lopuksi pari kertaa jumppiksen ilman käsiä ja hyvin sujui :-) Lyhyen loppuverkan menin pellolla, siitäkin pieni pätkä videossa. Niitylle laskeutui illan hämärtyessä sumua ja halusin ravailla vielä pellon toisellakin puolella. Olisi vain hyvä kamera, niin vitsit miten kivoja kuvia olisi tullut!

Mulla on jokin ihan ihme könötys selässä meneillään, mutta pakko oli saada kuva miten ihana ilta oli ratsastaa! Kohta me päästään muuten kentälle, kun sinne pitäisi ihan lähipäivinä tulla uutta pinta-ainesta. Eihän tässä olekaan kuin koko kesä ratsasteltu maneesissa, että ihan kiva päästä nyt sinne kentälle.. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

 Dani näyttää lähinnä joltain suokinkaulaiselta jättiputelta, mutta ihan kiva kuva silti :D


3 kommenttia:

  1. ihana tuo eka kuva missä ne mutustaa heinää c: ja hienosti Dani pomppii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dani ja Viivi on kyllä söpö pariskunta :3 tuolla videolla ei kyllä meijän yhteistyö ole ollenkaan parhaimmillaan, mutta kiitos :)

      Poista