perjantai 5. lokakuuta 2012

129. hiljaiseloa

En haluaisi millään kirjoittaa tätä tekstiä blogiin, mutta nyt mun on vaan pakko sanoa, että pidän blogin kanssa pientä taukoa. Tai taukoahan tässä on tainnut viime aikoina lähinnä ollakin, kun olen ehtinyt postailemaan vain niin harvoin. Mutta se on vähän epäreilua teitä lukijoita kohtaan, kun varmaan ainakin osa teistä odottaa postauksia, mutta niitä ei vain kuulu. Joten parempi se on sanoa suoraan, että nyt en vain yksinkertaisesti ehdi kirjoittamaan, ainakaan niin usein kuin haluaisin. Yritän kovasti tehdä blogista kivaa paikkaa, ja oikeasti tykkään kirjoittaa - enhän muuten olisi koskaan aloittanutkaan koko blogia. Mutta hyvin usein kuvattomia/vanhoilla kuvilla täytettyjä postauksia on tosi tympeä tehdä, joten.. tämä on nyt sitten tauko.


En halua enkä aio lopettaa bloggaamista, eli tämä ei tiedä mitään blogin kuolemaa, mutta hiljaista ajanjaksoa kylläkin. Saatan postata vaikka huomenna jos ehdin, tai sitten vasta viikon päästä. On kuitenkin rasittavaa, kun bloggaaminen on alkanut olla enemmän jotenkin väkinäistä ja vapaa-aikana tuntuu, että on "pakko" kirjoittaa nyt äkkiä jotain. Silloin postaaminen ei tunnukaan enää hauskalta, ja postauksistakin tulee takuulla tylsempiä.

Älkäähän silti kadotko minnekään, viikon päästä kisailen seuran mestaruuksista ja pian on myös tulollaan päivä, joka tietää pitkää postausta..joku varmaan arvaakin mikä?

6 kommenttia:

  1. oma päätöshän se on kirjottaako blogiinsa :) on kyllä kiva lukee sun blogia, ja mää kattelen tätä aina josko ois tullu postausta :) ei se maailmaa kaada vaikka aina ei postausta tulisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät lukea! :) Itse tykkään enempi seurata sellaisia blogeja, joita päivitetään aktiivisesti, joten yritän kovasti pyrkiä samaan myös omassa blogissa. Aika on vaan niin tiukilla..

      Poista
  2. Harmi! :( itsellänikin on noita samoja fiiliksiä... Joka toinen päivä tekisi mieli lopettaa blogi ja toisena sitten taas on ihan innoissaan. Toivottavasti postailet kuitenkin taas jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän mää sitten ainakin syyslomalla kirjoittele, kun on aikaa ja toivon mukaan paljon uusia kuvia! =) Sun blogi on tosi kiva, ainakaan teksteistä ei huomaa, että et olisi aina niin innoissaan postaamassa :)

      Poista
  3. voi meitä kiireisiä lukiolaisia :/ no mutta me palataan entistä ehompina bloggaajina takasi sitte ku on taas aikaa kirjottaa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo :| Mää poistan itteni parilta kurssilta niin kyllä se siitä! :D Noei, vaan oikiasti pikku loma blogista tekee ihan hyvää niin sitten jaksaa taas kirjottaa ahkerammin :) ja sinähän et sitä blogias lopeta! mää olin ihan kauhuissaan :((

      Poista