keskiviikko 31. elokuuta 2011

16. taukoa..

Anteeksi ihan kamalasti kun en ole näin moneen päivään kirjoittanut! On ollut koko ajan kiire koulun ja muidenkin juttujen takia, ja sitten kun olen ehtinyt istahtaa koneelle, ei ole ollut mitään inspiraatioita tulla kirjoittamaan. Nytkin on sellainen fiilis, että postaukset voivat olla lähiaikoina melko harvassa. 

Tässä välissä olen ehtinyt käydä jo huippukivalla luokkaretkellä Ahvenanmaalla ja siitäkin huolimatta ratsastaa jo monta kertaa sitten viime postauksen! En muista juuri mitään ratsastuksistani ennen viime viikkoista reissua, joten en ala niistä mitään nyt kertomaankaan. 

Eilen kävin ratsastamassa Armilla koulua. Poni oli ihan kiva, mutta vaikutti vähän tympääntyneeltä työntekoon ja heittikin muutaman protestipukin! Menin paljon suoralla uralla tempon muutoksia sekä pääty-ympyröitä. Armi painoi tavallista enemmän kädelle ja tuntui aika raskaalta suusta, mutta sain sen toimimaan kuitenkin ihan ok. Luultavasti Armi kaipaisi kunnon maastolenkkiä! Kotonaan se maastoilee useita kertoja viikossa, mutta meillä maastoilut ovat lähinnä pelloilla menemistä, jotka nekin aika harvassa. En edes muista milloin viimeksi kävimme jokirannan hiekkatiellä ratsastamassa, joka on ehdottomasti mukavin reitti täälläpäin. Sinne päästäkseen on kuitenkin kuljettava melko pitkästi tavallisia asfalttiteitä, ja tähän aikaan vuodesta paljon pörräävät mopot ovat Armille kauhistus..
Ratsastin ponia eilen noin tunnin ja lopulta se alkoi tuntua oikein mukavalta. Ei parhaalta mahdolliselta, mutta kuitenkin ihan hyvältä. Niinpä sain lähteä iloisena talliin :)

Saattaa olla, että pidän nyt blogissa vähän taukoa. Ei ole oikein aikaa kirjoittamiseen ja muutenkin tuntuu typerältä postata kuvattomia, lyhyitä tekstejä :s Joten älkää siis ihmetelkö, jos postauksia ei nyt näy! Palaan ehkä jo huomenna tai kenties en koskaan.

P.S. Olen nyt päättänyt, että aion kysyä Armin omistajalta, olisiko hän valmis jatkamaan ylläpitosopimusta! Joten mahdollisesti meidän seikkailut jatkuvat vielä ensi kuuta pitempään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti