lauantai 13. elokuuta 2011

13. kesähetki

Tänään oli vihdoin lämmintä ja aurinko paistoi! Hannan kanssa lähdettiin jo yhden aikoihin kohti tallia. Mentiin pyörällä kun autokyytiä ei tällähetkellä ole tarjolla. Mutta mikäs oli polkiessa noin hyvällä ilmalla :)

Tallilla siivottiin kolmen hevosen karsinat, vaihdettiin vedet ja laitettiin ruuat valmiiksi. Sitten haettiin Hannan heppa Viivi sisälle, jolla pääsi taas ratsastamaan! Viivillä ei voinut rankasti mennä, kun se oli toissapäivänä hierottu, mutta pääsinpä minäkin käymään isomman hepan satulassa. Olen niin kauan kopsutellut noilla poneilla, että välillä meinaa unohtaa, miltä tuntuukaan istua ison ja liikkuvan hevosen selässä! Ei tarvinnut pukkia pohkeella vauhtia, kun Viivillä oli oma moottori ja se oli kyllä muutenkin ihan huippukiva! Tuli heti heppakuume... :)

Mutta oli Armikin kyllä ihan täydellinen! Menin sillä pellolla ilman satulaa ja annoin sen laukata ihan "kunnon laukkaa" pitkin peltoja. Armi oli superhyvä, se ei kuumunut liikaa, mutta venytti silti askelta mukavasti kiitäessään ruohikossa. Luulisin, että meistä kummastakin oli kiva päästä pitkästä aikaa "maastoon". Käytiin kyllä kentälläkin pyörähtämässä, mutta se ei ollut niin kivaa, joten mentiin loppuravitkin pellon ympäri. Onneksi on vielä tällaisia ihania kesäpäiviä, ennen kuraisen syksyn alkua :) Toivottavasti ne jatkuisivatkin vielä..

Hahaa! Tässä alla on siis useiden päivien tuotos, ja kolmas video jonka olen tehnyt sony vegas prolla.. Eli jälki on sen mukaista, mutta toivottavasti menettelee! Eipä selitellä enempää, katsokaa itse ja mielellään myös kommentoikaa :) 
Vielä on pakko sen verran selittää, että en ole mikään youtube-stalkkeri, joten en tiedä olenko nyt "matkinut" musiikin miljoonalta muulta, mutta tykkäsin siitä joten se on nyt tässä!


2 kommenttia:

  1. toi videohan oli ihan älyttömän kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :-) itelläs on aina semmosia superhienoja videoita!

    VastaaPoista