keskiviikko 17. elokuuta 2011

14. merellistä elämää

Tämä postaus kertoo pääasiassa kuvin maanantaipäivästä. 

Kukaan ei tietenkään tiennyt, että koulu on taas alkanut.. Mutta viimeinen lomapäivä vietettiin Hannan ja heppojen kanssa Kalajoen rannalla! :) Tuskin mikään voisi olla mukavampaa kuin aurinkoisena ja lämpimänä päivänä uittaa hevosia. Armi ja Viivi olivat molemmat tosi rohkeita menemään veteen ja Armin kanssa onnistuin jopa vähän uimaankin! Tosin se taito oli kyllä vielä hieman hakusessa, tupsahdin veteen kun yritin hienosti liukua ponin sivulle itse uimaan.. Mutta "pienestä" kosteudesta huolimatta oli kyllä ihan huippukivaa!
Turha enempää selitellä, noin 200 kuvaa ja tässä niistä parhaat kertovat varmaan paremmin kuin tuhat sanaa, kuinka hauskaa meillä olikaan :D





















Siinäpä olisi muutama kuva! Tänään olikin sitten Paavon estevalmennus ja huomenna täällä harkkaestekisat, mutta niistä kerron myöhemmin lisää. Valmennuksesta en saanut kuvia, mutta Hanna kuvaili videoita, joten niistä ajattelin tehdä jonkinlaisen koosteen kun vain suinkin ehdin! Nyt on aika melko tiukilla, tuleva viikonloppu täynnä kaikkea ja talli-sekä kouluhommat pitäs hoitaa. Mutta toivottavasti ehdin jossain välissä päivittämään myös blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti