lauantai 20. lokakuuta 2012

132. viimeinkin lomalla!

Heippa kaikille ja hauskaa syyslomaa teille yhtä onnekkaille kuin minä, joilla se sattuu nyt olemaan! :-)

En olekaan ehtinyt postailemaan taas tosi moneen päivään, viime viikko meni täysin koulukiireissä ja torstaina pakkasin pikavauhtia laukun koulun jälkeen, jotta matka etelään saattoi alkaa. Torstaista perjantaihin olin Helsingissä yötä, josta tulimme eilen siskoni kanssa Lappeenrantaan. On aivan huippukivaa viettää välillä aikaa jossain muualla kuin kotona ja ottaa vaan ihan rennosti! Ponia on kyllä ikävä, mutta onneksi sillä on laatuhoitajia siellä kotipuolessa :-)


Sini ratsasti Danin useampana päivänä viime viikolla, kun mulla oli niin paljon koulujuttuja, ja tottakai Sini muutenkin tykkää käydä ratsastamassa kun kotona pääsee. Luulen, että Danillekin tekee välillä ihan hyvää, kun joku muukin ratsastaa sillä kuin vain minä. Keskiviikkona kuitenkin hyppäsin Anskun valmennuksessa ja koin taas miljoona ahaa-elämystä yhden valkan aikana! Dani oli ihan super, ja pelasti meidät aika monta kertaa kun toin sen ihan mihin sattuu. On se vaan niin rehellinen poni ettei toista löydy. Lopuksi hyppäsin pitkästä aikaa vähän isompia, hankala arvioida esteitten korkeutta mittaamatta, mutta luulisin isoimpien olleen vähintään metrikympissä. Lentsikkaponi 

Vaikka Sinin järkkäri oli kuluneella viikolla kotona, niin ei ehditty ottamaan minusta ja Danista mitään muita kuvia kuin mitä kisoista tuli. Joten kuvasaldo ei taaskaan ole päätä huimaava, mutta halusin kuitenkin tulla kertomaan miksi en nyt ehdi bloggailemaan pariin päivään (eikä blogiin oikeastaan mitään asiaakaan ole). Pohjoiseen palailen maanantaina tai tiistaina.


Tulipas vähän sekava postaus mutta koittakaa kestää.. Danin kuulumisia paremmin ja lisää sitten ensi viikolla!

P.S. Mää melkein päätin jo Sinin kanssa ostaa hetken mielijohteesta liput Horse Showhun perjantaiksi, mutta sitten päätettiin kuitenkin säästää rahaa ja matkustettiin Helsingistä suoraan Lappeenrantaan ilman kalliita mutkia matkassa.. Ehkäpä sitten ensi vuonna! Onko/oliko joku teistä tänä vuonna paikalla ja millaista oli? :)

2 kommenttia:

  1. kiva kuulla teistä taas :) mulla loppu jo syysloma...ja oisin halunnu mennä hihs mutten päässy :c Dani on aika hyvä kun se pääsee yli noin korkeista esteistä :)) ja se päivä kuvina postaus oli tooosi kiva niin jos sellasen saisit väkerrettyä syyslomasi aikana :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se on onneksi vasta alussa ;p eipä reippaisa metrin esteissä pitäisi olla millekään perusterveelle hevoselle suuria ongelmia, että ei se Dani mikään elävä ihme ole :D vaikka toki omaa luokkaansa ;) Katsotaan jos ehtisin tehdä, kiitos toiveesta!

      Poista