lauantai 13. lokakuuta 2012

130. päivä kuvina

Kaikenlaista on tässä blogin taukoillessa ehtinyt jo sattua ja tapahtua, mutta en ala kertoa sen kummemmin menneestä viikosta. Kuten otsikosta jo käykin selväksi, päätin tänään toteuttaa vihdoin päivä kuvina -postauksen. Postauksesta tulee kuitenkin huomattavasti tylsempi kuin olisin halunnut, sillä en illalla päässyt tallille ratsastamaan ja hoitamaan Dania. Olen nimittäin ollut useamman päivän pois koulusta kuumeen ja kovan kurkkukivun takia, ja nyt illalla alkoi järkyttävä korvakipu. Mulla ei ole vissiin koskaan ennen ollut korvatulehdusta, enkä olisi tätä kyllä halunnut koskaan kokeakaan. Saa nähdä kuinka pystyn huomenna ratsastamaan kisoissa.. Mutta nyt tähän päivään!

Heräsin aamulla ennen kahdeksaa - aamutallille. Aamupalaksi lasi mehua, vaatteet niskaan ja matkaan!


  Menin tallille äidin kanssa ja kävimme matkalla hakemassa kissalle ruokaa.


En tietenkään tajunnut kuvata hevosten loimittamista tai ruokkimista..mutta tässä Dani puoli yhdeksän aikoihin aamuheinillä.

Kissa sai ruokaa ja vaikutti tyytyväiseltä, tosin välillä tulee epäiltyä sen mielenterveyttä, kuten alemmasta kuvasta voi huomata.. Hassu huutava kissa nimeltä Kissa!


 Siivoilimme vielä tallilla, joten kotiin päästiin vasta vähän ennen kymmentä. Aamu oli aika viileä ja tihkutti jotain rännän ja sateen väliltä.

Kotona söin hyvän aamiaisen: leipää, jogurttia ja teetä.

 Yhteentoista saakka istuin koneella ja otin ihan rennosti, mutta sitten oli pakko alkaa opiskella rästiin jääneitä koulujuttuja.

Lounaan söin kahdentoista ja yhden välillä. Uunilohta, muusia ja salaattia, hyvää oli :)


 
Hetken mielijohteesta lähdin Paten ja siskoni Sinin kanssa Ylivieskaan pienelle shoppailureissulle. Ostin itselleni vain jotain koulutarvikkeita ja Danille arnikageeliä.

Takaisin kotona olimme viiden aikoihin - heti päiväkahville :D Tai no itse en kyllä juo ollenkaan kahvia, joten minun tapauksessani kaakaolle.

Kuvat loppuu tähän, kun en ole muuta ihmeempää tänään tehny. Siskoni Sini lähti hoitamaan ja ratsastamaan Danin Ylivieskan reissun jälkeen, koska mulle tuli tämä kauhia korvakipu ja muutenkaan en ole vielä ihan terveiden kirjoissa.. Onneksi paikalla on nyt paras mahdollinen sijaishoitaja, muuten olisin kyllä mennyt tallille. En vain tosiaan huomisesta tiedä, kisoissa pitäisi hypätä, mutta tällaisella olotilalla siitä ei taida hyvää seurata. Ei auta kuin syödä tarpeeksi särkylääkkeitä ja toivoa, että poni hoitaa homman kotiin ;p

Sini ja Dani kesällä


Toivottavasti tästä postauksesta ei tullut ihan tylsä, vaikka Dani ei nyt mitenkään pääosassa ollut kuvissa. Palailen huomenna, toivottavasti kisauutisten kanssa!

2 kommenttia:

  1. ihana kuulla teistä pitkästä aikaa (:: tää oli mahtava postaus, ei haitannu vaikka Dani ei ollut pääosassa (: tällasia vaan lisää jos viittit ja jaksat joskus tehä (:: jaa onnea kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Saapa nähdä jos vaikka tulevalla viikolla innostuisin tällaisen vielä tekemään, kun on mahollisuus käyttää järkkäriä =)

      Poista