maanantai 29. lokakuuta 2012

137. Poni pomppimassa

Taas postaus tulee päivän myöhässä, kun kävimme jo eilen illalla irtohypyttämässä Dania, mutta en vain silloin ehtinyt enää kirjoittamaan ja nytkin mun pitäis oikeastaan tehdä jotain ihan muuta kuin olla koneella.. Joten tekstiä ei nyt kauheasti tule vaan laitan vain lyhyen videon hypyistä ja pakko oli laittaa myös pätkä suloisesta Danista, kun se seistä möllötti niin suloisesti karsinassa, kun harjasin sitä :D

Tämä oli tosiaan ensimmäinen kerta, kun irtohypytin Dania. Monta kertaa aiemminkin on ollut tarkoitus, mutta aina on muka ollut jotain tärkeämpää. Poni meni kujalle ihan mielellään, mutta oli kyllä aika laiska ja otti muutaman kerran ylimääräisen askeleen sarjaväliin. Kaikki hypyt eivät ole videossa, mutta ei niitä montaa enempää ollut, koska en halua vanhaa ponia hypyttää turhaa. Pientä vaihtelua ja mielenvirkistystä siis lähinnä! Korkeampaakin olisi Dani varmasti mennyt, lopuksi este oli noin 125cm. En kumminkaan koe mitenkään tarpeelliseksi testailla, mihin saakka Danilla rahkeet riittää, vaikka se ei ollut edes pintahiessä kun palattiin talliin.
Kiitos Hannalle ja Sonjalle videoinnista!



Muistattehan laittaa vielä kysymyksiä tulemaan, niitä voi laittaa kommentoimalla tähän tai edelliseen postaukseen. Kiitos kaikille kysymyksiä jo lähettäneille! :)

8 kommenttia:

  1. Ihana Dani, kun se aina esteen jälkeen ylPeänä viskasi päätään :) hienosti näytti hyppäävän nuo esteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän sitä olla ylpeä suorituksistaan ;D Danilla on kyllä tosi hyvä tekniikka, sillä vaikka tuli liiankin rauhallisesti kujalle niin jalat nousi aina hienosti (maha viistäen :D)!

      Poista
  2. Söpö Dani tuli aina kuvaajan tykö :3 helpon näköistä menoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dani oli kyllä tykkäs hypätä :-) ja tuli aina Sonjan luokse, kun sillä oli kauraämpäri :D

      Poista
    2. Hahaa mietinki että saikohan se aina jotain herkkua :D

      Poista
  3. Voi Dani:) Hyppäspä se kivasti:) Ois kiva tulla joskus hoitaan Dania, mietitään sitten tallilla paremmin.
    T. L:llä alkava Pojan vuokraaja♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hyppäs :-) Juu, voidaan kyllä sopia! Olishan se mukava sulle ainakin sitten kun ette enää vuokraa Poikaa :)

      Poista