torstai 25. lokakuuta 2012

134. kaksi kuukautta

Arvatkaapas mihin? No jouluun tietysti, ja samalla myös siihen, että minulla on ollut kohta vuoden oma poni! Toisaalta tuntuu, että Dani olisi ollut meillä aina, mutta toisaalta vuosi on tosi pitkä aika, ja on outoa ajatella, että Dani on tosiaan jo niin pitkään ollut täällä. En oikein tiedä, mihin vaiheeseen sijoittaisin meidän "virallisen" vuosipäivän, koska Dani tuli meille ensin kuukaudeksi koeajalle ja sitä ennen näin kuitenkin sen ensimmäistä kertaa juuri syyslomalla, kun kävin kokeilemassa Dania. Joten näihin päiviin sijoittuu meidän ensikohtaaminen, mutta tiedä sitten siitä oikeasta päivästä. Olen alottainut (kylläkin varsin huonolla menestyksellä..) minun ja Danin ensimmäinen vuosi -videota, joten kunhan se tulee valmiiksi, teen meidän ekasta vuodesta vielä erikseen postauksen.


Mulle tuli tänään ihan mahdoton joulufiilis, tekisi mieli laittaa tonttulakki päähän, kuunnella joulumusiikkia ja leipoa piparkakkuja. Joulutunnelmaa lisäsi vielä lumi, jota satoikin tänään jo aika reilusti! Ponilla ei ole vielä hokkeja, ja maneesi oli varattu illalla, joten ratsastamassa kävin vain lyhyen käyntilenkin pellolla. Pakko myöntää, että lauloin samalla joululauluja... Tonttupukuja meillä ei sentään ollut, mutta heijastinviritelmiä senkin edestä!

Laitan tähän nyt vain muutamia tulevan talven ja joulun fiilistelykuvia, kun en muutakaan keksi.


2009



Juuri nyt pää lyö kyllä blogin kanssa ihan tyhjää, yritän saada jonkun huomenna tai viimeistään launtaina kuvaamaan ratsasteluita, niin olisi vihdoin uutta materiaalia tänne. Kirjoittelisin mielellään varsinkin näin lomalla enemmänkin, mutta ei vain oikein tunnu olevan mitään asiaa eikä varsinkaan kuvia. Jos jollain on siis mullistavia uudistusideoita blogiin tai postausehdotuksia, kaikki tänne kiitos!

2 kommenttia:

  1. päivä kuvina postaus oli kiva :) ja ihania noi kuvat, mää rakastan talvee, mut meillä ei oo vielä lunta tullu :( ja voisitko tehdä jonkinlaisen varustepostauksen, sekä sun että Danin kamppeet :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten voisin tehä päivä kuvina postauksen piankin, mutta mulla on niin huono tuo kamera että sillä on ärsyttävä kuvata.. :| varustepostauksenkin oon jo itseasiassa tehnyt, mutta on Danille jotain kampetta sen jälkeen hankittu että katsotaan jos ne esittelisin jossain vaiheessa :) mulla itellä ei oo juuri mitään ihmeellisiä varusteita niin niitä tuskin kukaan haluaa katsoa. mutta kiitos ideoista! Ite tykkään ehkä enemmän kesästä, mutta talvi on kyllä heti sen jälkeen paras ja miljoona kertaa parempi kuin märkä syksy! :)

      Poista