tiistai 27. maaliskuuta 2012

61. kiirettä pitää

Ensinnäkin pahoittelut blogin pitkästä tauosta. Olen koko viikonlopun säntäillyt paikasta toiseen, tullut iltamyöhällä kotiin ja samalla on hevosia ratsastattu ja hoidettu oikein olan takaa. Sama meno taitaa jatkua koko loppuviikon, sillä hoidamme Hannan kanssa huomisesta sunnuntaihin Viivin ja Danin lisäksi kolme muuta hevosta.. Joten hommaa riittää! Lisäksi perjantaina sain ihanat univelat yökoulusta, jossa ei tunnettu sanaa nukkuminen. Jättipitkä koealue pitäisi vielä ylihuomiseksi saada luettua ja lisäksi tuntuu olevan miljoona muuta rautaa tulessa. No, onneksi kohta on pääsiäinen ja hetken lepotauko ainakin koulusta (siihen kun pitäisi näin päättöluokalla panostaa ja hullumaksi vaan menee..)

Danin kanssa on onneksi reenailut sujuneet oikein mallikaasti, tosin jos torstaina olisin ehtinyt kirjoittamaan tänne, olisin varmaan julistanut silloisen ratsastuksen maailman hirveimmäksi kokemuksesi. Muuten Dani on kuitenkin tässä kirjoitustauon aikana ollut oikein hienona ja minusta tuntuu, että saan siitä päivä päivältä enemmän irti.

Eilen menimme Hannan kanssa jumppista sekä puomeja. Viime hyppykerrasta oli jo jonkin aikaa ja Dani tuntui olevan innoissaan, kun pääsi hyppäämään. Teimme pitkän jumppasarjan maneesiin pitkälle sivulle, jossa oli vuorotellen puomi ja pieni pystyeste. Tätä tulimme molemmista suunnista ja Dani meni todella hyvin! Olin kyllä supertyytyväinen Danin suoritukseen, sillä mieluummin hyppään Anskun tai muun valmentajan silmien alla kuin itksekseni.
Hanna kuvasi pari pätkää kännykälläni, mutta en ehdi nyt laittamaan niitä koneelle. Laatu saattaa muutenkin olla sen verran surkea, että katsotaan jaksanko niitä julkistaa.

Tänään minulla oli heppakerhon ohjauspäivä, joten normaalisti Dani saa vapaaillan. Nyt Ansku lupasi käydä ratsastamassa Danilla ja kehui kyllä ponia. Ansku oli kuulema kikkaillut Danilla kaikenlaista, esim. ravilisäyksiä, laukanvaihtoja ym. ja oli ihan mielissään, kun Dani oli niin osaava :D Minua vähän nauratti, kun Anskulla on itsellä koulussa kansallisellakin tasolla kilpaillut hevonen, että Dani siihen verrattuna taitaa olla kuitenkin aika amatööri.

tuitui söpö poni :3

Onneksi minulla on Dani, joka tekee muuten kiirrellisistä ja väsyneistä ajoista omalla ihanalla olemuksellaan paljon paremman. Välillä paljot tallihommat tuntuvat uuvuttavilta, mutta ponin omistamisessa on kuitenkin niin paljon enemmän hyviä puolia, että ne voittavat täysin huonot puolet. En koskaan voisi vaihtaa Dania sitten yhtään mihinkään, on se vain niin rakas ja ihana  

Loppuviikosta on tulossa yhtä hulinaa ja huisketta, joten sanon jo etukäteen, että tuskin ehdin nyt pahemmin postailemaan. Jospa sitten viikonloppuna tai perjantaina ehtisi vaikka koneen avata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti