sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

59. pikapäivitys päivän koulutuuppailusta

Nyt on sitten yksi tavoite lunastettu eli koulukisat Danin kanssa kisattu! Enkä saanut edes niin pahoja traumoja etteikö toistakin kertaa voitaisi mennä..:D

En ehdi nyt tarkemmin kertoa päivästä, mutta kerron näin pääpiirteittäin. Vaikka oli siis harjoituskoulukisoista kyse, kisat olivat vetäneet aika kivasti porukkaa ja mukana oli ihan kovatasoisia ratsukoita. Ensimmäisen luokan, he C, verryttelyssä Dani toimi kivasti ja myös rata sujui aika hyvin. Minua vain jännitti tosi paljon (ainakin omaan mittakaavaani paljon) ja en ollut ratojakaan opetellut kovin hyvin, niin jouduin koko ajan miettimään, että mihin pitikään ratsastaa seuraavana. Ravilisäykset eivät onnistuneet alkuunkaan, mutta muuten rata oli siisti ja saavutin sillä 3.sijan! :) Olin ihan positiivisesti yllättynyt, sillä olisin pystynyt vielä parempaan, mutta ei siis mennyt kumminkaan huonosti :)






He C:n jälkeen kisapaikalla saimme odotella jonkin aikaa ja kävin katselemassa muitten suorituksia ja pänttäämässä vielä K.N.Specialia päähän. Ratsastin vasta toisessa verkkaryhmässä ja luokan toiseksi viimeisenä. Verryttelyssä koitin parhaani mukaan saada ravin tahdista tasaista ja liikkeistä paremmin irtonaisia, mutta ihan toivotulla tavalla en kuitenkaan siinä onnistunut. K.N.Special meni silti ihan mukavasti läpi, ainakin kotijoukot kehuivat rataa tasaiseksi. Tuomarilta sain kehuja siististä ja eleettömästä ratsastuksesta, risuja tuli lyhyestä ja jännittyneestä käynnistä sekä hieman huonosti työskentelevästä takaosasta.
 Itse olen samaa mieltä, että Dani olisi voinut toimia vielä paremmin omalla moottorilla ja käyttää itseään paremmin. Kotona varsinkin ravia olen saanut ratsastettua paljon tahdikkaammaksi. He B:sä ihmettelin vähän tuomarin kommenttia "tee huolellisempi pysähdys", sillä minusta se oli yksi parhaista kohdista radalla :D No, joka tapauksessa kisoista jäi oikein hyvä mieli ja ensi kerralla petraan vielä lisää niin hyvä tulee! :)

Koitan ehtiä kirjoittaa joku päivä oikein superpostauksen, johon laitan lisää kuvia sekä videoita viikonlopulta (niitä kun on kertynyt kerrankin mukavasti). Ensi viikolla on kumminkin kokeita, musikaalia sun muuta, joten en lupaa mitään milloin ehdin videot ym. ladata.

 Ihan kivoja pätkiä tänään tuli, mutta parannettavaa jäi ja ensi kerralla me kyllä näytetään että meiltäkin onnistuu! :D Tavallaan ihan kiva, että jotain jäi "hampaan koloon", muutenhan homma menisi ihan tylsäksi! En tiedä tajusiko kukaan pointtia, toivottavasti :D Anyway, kokonaisuudessaan tällä viikolla avattu kisakausi on lähtenyt hyvin käyntiin :--)

2 kommenttia:

  1. Onnea sijoituksesta!
    Mitkä olivat prosenttimäärät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      He C 59% (luokan voittajalla 61%) ja he B 55,20% (voittajalla 59%).

      Poista