torstai 1. maaliskuuta 2012

53. koulutuuppausta ja posekuvia

Jee, ilmat on alkaneet nyt oikein kunnolla lämpenemään ja päivät on olleet todella kauniita tällä viikolla! :) Keskiviikkona minä ja Hanna ehdittiin ihan hyvissä ajoin tallille ja otettiin poneista kuvia ilta-auringossa. Kuvat on siis napsittu vanhalla ixuksellani, joten laatu ei päätä huimaa mutta onpahan jotain. Osa kuvista on aika samanlaisia, mutta en millään osannut päättää mitä laitan, kun nyt kerrankin on uusia kuvia :D




Tässä Dani näyttää joltain eestinponilta :D

 

kaverukset





maassa oli jotain toosi jännää

loppuun vielä varsin onnistunut yhteiskuva koko sakista.. :D


Kun kuvaamiset oli ohi, lähdimme maneesiin kouluilemaan. Kerrankin Dani oli huolella harjattu ja siitä tuli kyllä oikein tyylikäs kouluponi pinteleissä ja vaaleassa huovassa.
  Aluksi Dani toimi vaihtelevasti: välillä tuli oikein hyviä pätkiä ja välillä taas tuntui, että poni vain junttasi vastaan. Noin puolen tunnin pitkällisten taivutteluiden jälkeen Dani alkoi sitten pysyä hyvästi kuolaimella eikä enään hangoitellut apuja karkuun. Tein ravissa ja laukassa lisäyksiä pitkillä sivuilla, jotka onnistuivat ihan hyvin ja Dani jopa innostui niistä aikalailla. Muutenkin Dani on alkanut jotenkin lähiaikoina liikkumaan paljon paremmin, eikä se ole enään niin pohkeen takana kuin esim. noin kuukausi sitten *tykkää!* Eilen minulla oli ratsastaessa myös mukana koulupiiska, joka on ollut pidempään hukassa ja olen joutunut ratsastamaan esteraipalla. Tämäkin varmaan helpotti asioita, tosin Dani ei ollut ihan yhtä iloinen raipan paluusta ja heittikin laukassa pari pikkupukkia.:D
  Kummassakin kierroksessa Dani tahtoo purra hieman oikeaan kuolaimeen ja olen jo pitkään yrittänyt tätä ongelmaa korjata. Itse olen kuitenkin niin toispuoleinen ratsastaja nimenomaan oikealle, että se on hyvin vaikeaa. Ongelma ei ole kuitenkaan mikään järkyttävä ja erityisesti vasemmassa kierroksessa Dani kulkee kuitenkin ihan hyvin. Oikeaan poni ei taivu yhtä rehellisesti, kun unohdan ratsastaa ulko-ohjalla. Eilen homma alkoi pikkuhiljaa sujua myös oikeaan kierrokseen, kun otin raipan ulkokäteen, ettei poni päässyt karkaamaan ulkolavan päälle.

 maneesissa treenin jälkeen

Tässä pikkupätkä eiliseltä loppuvaiheen ravailuja. Hanna kuvasi hepan selästä, siitä johtuu siis hieman kummallinen kuvakulma :D Zoomi on kamerassani surkea ja en jaksa nyt ladata videota youtubeen, joten me ollaan Danin kanssa aika pieniä tuolla, mutta koittakaa nähdä jotain.
Esteet ovat muuten jonkun muun rakentamia maneesiin, en ollut siis hyppäämässä, joten älkää antako niiden häiritä :)

 



Tänään on ollut tosi lämmin keli ja illalla alkoi satamaan jopa vähän vettä! Maneesi oli kumminkin varattu, joten menin Danin kanssa pellolle. Myös äiti ja Poika olivat mukana. Onneksi Danin selässä sade ei vielä ehtinyt alkaa, vaan ilma oli leuto ja tähdetkin näyttäytyivät. Pellon pohja oli hieman pehmeä, mutta pystyin kuitenkin aivan hyvin ratsastamaan. Danilla olikin yllättävästi virtaa ja kun olin taas vaihteeksi kyydissä ilman satulaa, meinasi ravissa liikkeet tuntua aika isoilta. Oli kuitenkin tosi kiva lenkki ja Dani toimi kaikin tavoin aivan superhienosti! <3 Edelleen oikea puoli oli hankalampi, mutta senkin sain kuitenkin hyvin läpi.

Tulipas aika pitkä postaus, toivottavasti jaksoitte lukea nämä tylsät treenihöpinät. Vielä voisin muutakin kertoa, mutta pitänee lähteä nukkumaan, että jaksan huomenna herätä kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti