sunnuntai 19. helmikuuta 2012

49. tylsä viikonloppu

Synttäriviikonloppua ei tosiaankaan ole kiva viettää kuumeessa. Eilen mulle nousi 39 astetta kuumetta, mutta nyt olo on jo paljon parempi ja kuume laskusuunnassa, onneksi :) Odotan jo hirveästi Danin näkemistä, se on ehdottomasti paras synttärilahja!
Nyt pitääkin muuttaa kaikkiin teksteihin blogissa 16-vuotias, mikä on kyllä aika hurjaa. Välillä toivoisin olevani semmoinen pieni 10-vuotias huoleton pikkutyttö.. Mutta nyt elän jo poni-iän viimeistä vuotta ja ylä-astekin päättyy kohta. Danin kanssa toivon, että ehtisin kilpailla ainakin joitain poniluokkia, vielä kun se on mahdollista.


Tällä viikolla olin Danilla kahdessa valmennuksessa. Keskiviikkona hypättiin Anskun treeneissä ja perjantaina oli Marin kouluvalmennus. Kumpikin sujui todella hyvin ja sain olla taas tositosi tyytyväinen Daniin. Meidän yhteistyö sen kuin paranee :) Perjantaina poni oli tosin aluksi mielettömän hidas pohkeelle, mutta parani loppua kohden ja innostuikin vähän laukkalävistäjistä. Marikin nauroi, että ponilla askel piteni valmennuksen aikana semmoiset 10cm :D (hän ei ole aiemmin nähnyt Dania).


Nyt vain odottelen, että kuume laskisi kokonaan ja pääsisin tallille ponin luokse. Yskiminen on kaikkea muuta kuin hauskaa ja nyt jatkankin kuuman hunajamaidon litkimistä.
Hauskempaa viikonloppua kaikille! :)


P.S. Tein uuden ulkoasun, kun kyllästyin totaalisesti edelliseen. Tähänkään en ole täysin tyytyväinen, ehkä vähän liian keväiset värit ?
 

3 kommenttia:

  1. parane pian <3 ja toivottavasti mun lahja saapuu pian piristämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parannuttu ollaan :-) ei oo vielä saapunu :c mutta jospa se sieltä kohta tulee!

      Poista
  2. nojoooo! ens viikolla sen on kyllä pakko tulla! onnee kisoihin <3

    VastaaPoista