sunnuntai 20. toukokuuta 2012

77. reenikuulumisia (kuvapostaus)

Tänään olin hyppäämässä jo aamulla Hannan kanssa ja myös hovikuvaajani oli mukana, joten tässä tulee nyt enemmän kuvapainoitteinen postaus. Sain myös muutaman otoksen perjantain Pirittan kouluvalkasta.



Pirittan valmennuksessa treenailtiin avoja ja sulkuja. Dani oli aluksi tosi hidas pohkeelle, mutta kun alettiin tehdä vaativampia tehtäviä, niin heppakin jo vähän heräsi ja lopulta siitä irtosi ainakin minusta tosi kivaa ravia! Olin tyytyväinen, varsinkin sulkuihin, kun niitä ei olla paljoa treenattu. Laukkatyöskentely jäi aivan tunnin loppupuolelle, joten en saanut missään nimessä Danista kaikkea irti. Parempaankin laukkaan ehdottomasti pystytään, mutta positiivinen mieli jäi silti valkasta, vaikka jouduttiinkin halliin kun satoi kaatamalla. Maneesikuvien laatu ei päätä huimaa, mutta pari julkaisukelpoista koitan etsiä..




Tänään tosiaan heti aamutallin jälkeen lähdettiin kentälle rakentamaan pikku tehtävärata, jonka Hanna meille kehitteli. Esteet olivat periaatteessa kahdeksikolla ja minusta tehtävä oli tosi kiva ja hyödyllinen. Lyhyitten sivujen päässä oli innari, josta jatkettiin lävistäjälle, jolla oli kaksi puomia ja este innarivälillä, kolme laukkaa ja okseri. Lävistäjän jälkeen sama uudestaan, toisesta suunnasta siis. Dani meni ihan kivasti, se oli vähän laiskan oloinen, mutta syttyi kyllä hyppäämisestä. Ehkä ei aivan 10+ ja oma istuntani eli taas omaa elämäänsä, mutta huippukivaa oli joka tapauksessa hypätä! :) Hauskoja kuvia sain paljon, osassa hieman ylivalotusta kun oli niin kirkas ilma. Oli kumminkin mukavaa, kun ehdittiin hyvin ennen sadetta ratsastaa, oikeastaan ilma oli aika lämmin ja kesäinen.



sukeltajat :D
kenguruloikka!?:D














 ehkä maailman söpöin

Oi voi mulle tuli hirviä kisakuume! Ens viikonloppuna olisi kisat Kajaanissa, eihän sinne ole tosiaan kuin lähemmäs 200km... No saa nähdä mihin suuntaan suunnitelmat etenee. Mutta onhan se vähän typerää kun vasta olisi ollut hyviä kisoja huomattavasti lähempänä ja me ei päästy! Nyt tuli vain jotenkin sellainen kisahalu päälle, viime kisoista jäi sen verran paljon hampaan koloon, että tavoiteltavaa olisi!
 
itse suloisuus ja hullu virnistelevä ratsastaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti