torstai 10. toukokuuta 2012

74. Onnea Dani! :)

Niin kuin otsikosta jo varmaan kaikki ymmärsivät, tänään on Danin synttärit. Herra täyttää siis 17 vuotta! Numeroina se kuulostaa jo aika isolta, mutta eiköhän meillä ole vielä edessä monta onnellista vuotta :) Kuitenkin ponit, kun vaan pysyvät perusterveenä, elävät helposti 30 ikävuoden tuntumaan.

 Pikkuinen ihanuus

Tänään oli kiireinen ja ei niin paras päivä siihen asti, kunnes pääsin tallille. Dani hörisi mielissään kun hain sen tarhasta ja oli koko illan niin supersöpö että :3 Eilen olimme Anskun valmennuksessa, jossa mentiin puomeja sekä kavaletteja, ja niin minä kuin Danikin olimme aivan puhki valkan jälkeen. Oli kyllä taas yksi parhaista ja varsinkin opettavaisimmista tunneista ikinä, vaikka en ihan parhaimpaan suoritukseen päässytkään.
 Tänään päätin sitten tehdä vähän kevyemmän lenkin ja lähdin kentälle ilman satulaa. Olisin halunnut mennä kevyelle maastolenkille, mutta meillä ei ollut seuraa, joten en viitsinyt yksin lähteä. Sateen jäljiltä myöskin pelto oli niin märkä, että siinä ei uskaltanut mennä käyntiä lujempaa. Kenttä oli kuitenkin tosi hyvässä kunnossa, kun sateen jälkeen pinta oli mukavan pehmeä ja tasainen. Ratsastin hyvin yksinkertaisen "jumppatunnin" lähinnä pääty-ympyrällä taivutteluja sisään ja ulos. Vasen kylki oli selvästi jäykempi kuin oikea, mutta vaikeampaankin suuntaan poni yritti kaikkensa ja sain sen tosi hyvin läpi. Annoin Danin venytellä vähän pidemmällä kaulalla lähes koko ratsatuksen ajan, enkä vaatinut siltä mitään hirveän korkeaa muotoa. Dani oli kyllä aivan loistava ja pelasti taas ihanalla olemuksellaan koko päivän

Tallissa pappa (voiko 17-vuotiasta kutsua papaksi? :D) sai sitten juhla-aterian: porkkanaa, melassia ja omenaa normaalien sapuskojensa jatkeena. Näytti maistuvan :)

Vielä vähän kisauutisia: minun piti lähteä sunnuntaina aluekisoihin Haapavedelle, mutta meille tuli kyytiongelmia, kun luulin ettei saataisi mistään lainaksi autoa. Loppujen lopuksi oltaisiinkin saatu Dani tutun traikussa kisoihin, mutta ilmoittautumisaika oli mennyt jo umpeen ja jälki-ilmoja ei oteta. Vähän kyllä harmittaa, kun en pääse helatorstaina Kalajoellekaan, koska sinnekin lähdössä ollut kaveri ei sitten tulekaan. Olisi vaan meillä kunnon vetoauto ja eihän se oma koppikaan pahitteeksi olisi... Mutta eiköhän noita kisoja vielä tule, ne ei todellakaan ole minulle mikään elämän tärkein asia. Seurakoulukisat on täällä Oulaisissa 4.6. joten niissä ainakin starttaamme.


Tänä iltana pitäisi saada vielä päntättyä uskonnon koealue päähän, lukeminen on tosiaan jäänyt vähän myöhäiseen... Mutta onneksi koerumba on jo loppusuoralla ja sitten, ah, peruskoulu is the end! :--) Ihan kulman takana kesäloma odottelee ja minäkin odotan sitä enemmän kuin mitään!

2 kommenttia: