sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

164. Rento sunnuntai

Viikonloppu on mennyt tiiviisti talleillessa mitään sen kummempia tapahtumatta. Tänään ajattelin tehdä päiväni kuvina-postauksen, mutta jotenkin kamera unohtui vähän joka välissä matkasta, joten postaus jää hieman vajaaksi.. Toivottavasti tykkäätte kuitenkin - kommenttia saa ja pitääkin laittaa onko tällainen postaus ihan turha ja tylsä.

Päivä alkoi aamutallilla ihanassa keväisessä säässä. (miten on muuten mahdollista, että aina silloin kun otan Danista kuvia tarhassa ja laitan tänne, sillä on tuo loimi päällä jota käytetään tosi harvoin? :D)


Suloinen talli-kissa Minni

Kotona ahkeraa lukiolaista odottikin sitten läksyvuori, mutta luistin vähän ja tein vain maanantain läksyt niin ei niitä kovin paljoa ollut..

Puolen päivän aikoihin lähdin äidin ja Mikin kanssa hiihtolenkille. Sää oli mitä ihanin ja Mikin kanssa hiihtäminenkin käy mukavasti, kun se on vetoapuna, tosin välillä vähän liiankin innokkaasti.. Menin nimittäin kerran kirjaimellisesti päin puuta, mutta pahempaa ei sattunut :D

Hiihtolenkin jälkeen jumiuduin koneelle useammaksi tunniksi ja jossain välissä tietysti söinkin, mutta kuvaamisen unohdin tosiaan totaalisesti..

(Kuva viime viikolta, © Riina) Viiden maissa oli aika lähteä tallille. Sain tallihommat tehtyä tosi ripeästi ja kun maneesiin ei houkuttanut tippaakaan tällaisella kelillä mennä, päätin käydä katsomassa kentän kuntoa. Pohja oli yllättävän ratsastettavassa kunnossa ja meninkin siinä alkukäynnit -ja ravit. Pellolle auratut reitit näyttivät äärimmäisen houkuttelevilta, joten laukat otin baanalla, missä poni ei olisi tietenkään millään meinannut pysyä nahoissaan.. Kivaa oli!

Vaikka kello oli ratsastusta lopetellessa lähemmäs seitsemän, valoa riitti hyvin. Ihanaa, kun päivät ovat jo niin pitkiä!

Takaisin kotona olin tallilta ennen kahdeksaa ja ihmeempiä en ole ehtinyt ennen tätä postauksen kirjoittamista tehdä, enkä muistanut kuvata mitään. Ainut vähänkään mainitsemisen arvoinen asia on se, että otin itseäni pitkästä aikaa niskasta kiinni ja tein hieman lihaskuntotreeniä. Kyllä tässä vielä kesäkuntoon tullaan...(toiveajattelua)

Silmät alkaa lupsahdella siihen malliin, että taitaa olla aika lähteä pikkuhiljaa nukkumaan :D Kivaa alkavaa pääsiäisviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus:) oli tosi kiva pitkästä aikaa tällane, eikä se haittaa vaikka unohit välillä kuvata:)

    VastaaPoista
  2. http://essijavallu.blogspot.fi/2013/03/haaste.html sulle olis haaste :)

    VastaaPoista