perjantai 22. maaliskuuta 2013

163. Kuulumisia

Argh, inspis on ollut jo pidemmän aikaa ihan hukassa blogin suhteen! No, jospa saisin tässä jostain sitä intoa kerättyä. Suurimmalta osin postauksien vähyys johtuu kuitenkin vain siitä, että ei ole ollut aikaa kirjoittaa. Viime viikolla olin perheen ja sukulaisten kanssa Syötteellä miniloman torstaista sunnuntaihin. Kävin hiihtämässä, laskettelemassa ja Ranuan eläintarhassakin tuli pyörähdettyä. Kaiken kaikkiaan oli tosi mukava "myöhästynyt hiihtoloma", kun varsinainen lomaviikko meni leirillä.


Sunnuntai-iltana reissusta palattuani sainkin lähteä heti tallille. Danilla oli ollut kaksi vapaapäivää, joten kävin ratsastamassa sillä kevyesti ilman satulaa. Poni oli aluksi todella jäykän oloinen, minkä huomasi varsinkin siitä, että se ei olisi halunnut liikkua omilla jaloilla oikein mihinkään. Verryttelin sitten reippaassa laukassa, jonka jälkeen meno parani huomattavasti.

Maanantaina kaverini tuli tallille mukaan kuvaamaan ratsastusta. Danissa ei ollut enää jäykkyydestä tietoakaan, vaan se liikkui alusta asti todella kivan tuntuisesti. Erityisesti viimeiset laukkapätkät olivat ihan huippuja! En ratsastanut älyttömän rankasti, vain noin 40min ja lähinnä käyden läpi täysin perusasioita. Olen vähän huono kirjoittamaan mitään tarkkoja treeniselostuksia, joten kuvat saavat nyt kertoa puolestani. Huomaa kyllä, että olen mennyt jonkin aikaa vain estesatulalla, kun istunta näyttää karmealta könötykseltä..

Ilta alkoi jo hämärtää, joten kuvien laatu ei siksi ole paras mahdollinen. Mutta uusia kuvia kumminkin - kiitos paljon Riinalle!












Tiistaina oli vuorossa Anskun valmennus, joka meni aikalailla penkin alle. Dani oli kaikkea muuta kuin erityisen yhteistyöhaluisella tuulella ja itsekin olin selässä ihan unessa. On meillä kyllä huonomminkin mennyt, mutta vähän jäi sellainen vaisu fiilis. Varsinkin edelliseen Villen valmennukseen verrattuna hypyt tuntuivat joltain epämääräiseltä räpiköinniltä. Mutta ehkä sitä ei voi aina täysin onnistua.
 Keskiviikkona juoksutin Danin ja eilen sillä oli vapaapäivä, kun minulla molempina päivinä meni koululla tosi myöhään.

Tänään ja huomenna minulla on Danin lisäksi kolme muuta hevosta hoidettavana, joten hommaa riittää. Koitan nyt tsempata tämän blogin kanssa, saa nähdä miten se onnistuu.. Haluaisin tehdä uuden ulkoasun (olen jo täysin kyllästynyt tähän..), mutta toistaiseksi kaikki ideat loistavat poissaoloaan, niitä otetaan siis vastaan!

3 kommenttia:

  1. Ohhoh, aivan uunituore postaus!
    Mutta aivan ihania kuvia, vilkaisethan myös minunkin blogiini;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Laitappas osoitetta, en nähnyt sitä profiilistasi :/

      Poista
    2. Hupsis, sori...

      ponit-everything.blogspot.fi

      Poista