lauantai 31. joulukuuta 2011

24. vuoden vaihteen mietteitä

Vuotta 2011 on enää hetki jäljellä ja nyt onkin hyvä miettiä, mitkä ovat olleet vuoden kohokohtia ja minkälaisia tavoitteita asetan seuraavalle vuodelle.
Vuoden 2011 kohokohtia olivat oikeastaan kaikki kilpailut, joihin Armin kanssa osallistuimme. Tärkeitä hetkiä olivat myös enoni synttärijuhlat lapissa ja omat rippijuhlani (joku virstanpylväs jo sentään ohitettu :D). Käynnit siskoni luonna etelässä olivat todella hauskoja reissuja, toivottavasti niitä on tulossa lisää! Kesästä jäi ikimuistoisena mieleen Kalajoen heppojen uittoreissu ja muutamat käynnit kesämökillä. Syksyn kohokohta oli tottakai se, kun aloimme etsiä minulle omaa ponia! Ja parhaana mahdollisena joululahjana (varmaan aika monena tulevanakin lahjana) sain nyt sitten Dani-ponin. Aika, jonka olen viettänyt Danin kanssa, on jo nyt ollut todella muistorikasta ja ihanaa. Toivottavasti edessä on vielä paljon paljon iloisia hetkiä tulevina vuosina!

Maailman parhaalla laivamatkalla (menossa luokkaretkelle Ahvenanmaalle) kera ihanien tyttöjen :3
 

Minä ja Armi, Hanna ja Viivi
 
Muppe eli meidän pikku Miki-hauva :p Miki on aina vuoden kohokohta!:D


Muitakin ihania juttuja oli vuonna 2011 ja listasta tulisi varmasti aika pitkä, jos alkaisin ne kaikki tähän luettelemaan. Joten eiköhän jatketa kohti seuraavaa, vuotta 2012!


Tulevasta vuodesta odotan näin hevosrintamalla jossain määrin erilaista, kuin aikaisemmista vuosista, sillä onhan minulla nyt ikioma poni! :) Aina puhutaan tavoitteista, joten tässä niitä olisi nyt hieman tulevalle vuodelle:
- päästä kilpailemaan esteillä (miksei koulussakin?) aluetasolla
- kilpailla myös kouluratsastuksessa (edes kerran! :D)
- tehdä ainakin yksi tosi pitkä maastoreissu kesällä
- rapsutella ja lelliä Dania sopivassa mittakaavassa :D
- tehdä harjoitteita Danin kanssa myös maasta käsin
- puhdistaa varusteita useammin kuin vuonna 2011!
- hoitaa ja varsinkin harjata Mikiä enemmän
- pitää parempaa yhteyttä sukulaisiin ja tutustua niihin etäisempiinkin kavereihin paremmin

Oma vuoden vaihteeni on ollut hieman erikoinen, sillä yleensä olen ollut kaverilla yötä, mummolassa tai edes kavereitten kanssa ampumassa raketteja. Tänään olen viettänyt iltaa kotona, katsonut videoita Espanjalaisesta ratsastuskoulusta ja käynyt ihailemassa Mikin kanssa raketteja ulkona. (meidän hauva ei hätkähdä suuntaan eikä toiseen mistään jytinästä). Danin kävin päivällä hoitamassa ja ratsastin sillä ilman satulaa. Aluksi mikään ei tuntunut sujuvan, mutta loppuraveissa poni olikin yhtäkkiä ihanan rento ja liikkui mahtavasti! Ihana poni johon saan olla aina vaan tyytyväisempi <3

Mahtavaa, onnellista ja ihanaa uutta vuotta 2012 kaikille tasapuolisesti! :)

4 kommenttia:

  1. Lukijaksi ryhdyn! :) Dani on mulle vanha tuttu, kävinki sillä silloin tällöin köpöttelemässä kun oli vielä Oulunsalossa :) Dani on kyllä mahtava ponski, rapsutuksia ponile! :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukijaksi, kiva kun Danin tutut löytävät tänne! :) Viedään rapsutukset ponille c:

    VastaaPoista
  3. Ootko ollu joskus kaua sitte Koivikolla leirillä ku jos en iha oo erehtyny henkilöstä nii ollaa ehkä oltu samalla leirillä :--) Ja onnee omasta ponista, Dani onki ollu meijän hepan kanssa ennen samalla tallilla ja sieltä tuttu poni :--)

    VastaaPoista
  4. Joo oon mää ollut Koivikolla, muistaakseni v. 2006 ?:D Kiitos! :)

    VastaaPoista