tiistai 27. joulukuuta 2011

22. Suklaaponi taas vauhdissa!

Pitkääkin pitemmän tauon jälkeen palasin vihdoin blogin pariin! Ja mikäs sen parempaa, kuin maailman parhaiden uutisten kera. Olen nimittäin saanut joululahjaksi ikioman ponin, Danin :) Suklaaponien tarina siis jatkuu tämän suloisen herrasmiehen kanssa.. Toivottavasti edessä on unohtumattomia päiviä Danin kanssa niin maastopoluilla, maneesin suojissa treeneissä kuin kisakentillä! Blogiani jatkan samaan tapaan kuin Armin kanssa, tosin toivon saavani tänne rutkasti enemmän kuvia ja videoita. Koko elämääni en aio varmasti nettiin jakaa ja kirjoitankin Suklaaponeja omaksi ilokseni :) Tietysti on mukavaa, jos lukijatkin viihtyvät postauksieni parissa.



Sundancer eli Dani on ollut minulla nyt reilun kuukauden, sain ponin nimittäin koeajalle ennen ostopäätöstä. Danista ei ole siis ehditty ottamaan vielä juuri ollenkaan kuvia, tässä yllä jouluaattona napattuja otoksia ponien kirmailuista.

Tuuppailua maneesissa tältä illalta.

Koitan jatkaa blogia nyt aktiivisesti tästä eteenpäin ja toivottavasti saan Danista pian lisää materiaalia. Jospa joku lukija löytäisi vielä tiensä tänne ja kertoisi olemassa olostaan! :)

2 kommenttia: